Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Μ. Μιχαήλ: Ψηλά στις προτιμήσεις των επενδυτών η Κύπρος

Σημαντικές διαφοροποιήσεις στις δράσεις του Invest Cyprus προκάλεσε η νέα πραγµατικότητα λόγω της πανδημίας, αναδιαμορφώνοντας και μεταφέροντας τις προωθητικές του δράσεις διαδικτυακά.

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Μιχαήλ, μιλώντας στο Cyprus Professional Services Conference που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  20 Μαΐου, υπογραμμίζοντας πως συνεχίζονται οι προσπάθειες προβολής της Κύπρου στο εξωτερικό ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο.

Πρόσθεσε πως μέσα στα πλαίσια αναδιαµόρφωσης του πλάνου προβολής έχουν πραγματοποιηθεί πέραν των 100 διαδικτυακών συνεδρίων με περισσότερους από 5.000 να ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για το πώς η Κύπρος αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της πανδημίας και τις οικονομικές τις επιδόσεις, καθώς και για το σταθερό πολιτικό σύστημα που διαθέτει, όπως και για το business oriented περιβάλλον που διαθέτει.

Διαβάστε ακόμη: 

Success is the only way για τις επαγγελματικές υπηρεσίες στην Κύπρο

Το Professional Services σηματοδότησε το Physical Relaunching

Τόνισε πως ως Κύπρος καταφέραμε να έχουμε σήμερα έξι πολυεθνικές εταιρείες που έχουν έδρα την χώρα μας, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία για το fast-track mechanism, το οποίο αποτελεί ισχυρό όπλο στις προσπάθειες προσέλκυσης εταιρειών στην Κύπρο.

Με την διεξαγωγή διαδικτυακών συνεδρίων, είπε, μπορείς να έχεις συμμετέχοντες από περισσότερες πόλεις μιας χώρας και για όσους επιδείξουν ενδιαφέρον να γίνεται αναλυτικότερη ενημέρωση με επισκέψεις, είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό. «Δεν πρέπει να κάνουμε άσκοπα ταξίδια στο εξωτερικό».

Παράλληλα, ο κ. Μιχαήλ σημείωσε πως μας λείπουν αρκετά πράγματα, τα οποία θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και ελκυστικότητας της Κύπρου, κάνοντας λόγο για την ανάγκη ψηφιοποίησης των υπηρεσιών του Δημοσίου, ενώ θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ενέργειες προσέλκυσης επενδύσεων που θα προσδώσουν αξία.

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου