Limassol Economic Forum: Μία digital υπερπαραγωγή!

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε ο κορωνοϊός δεν ήταν αρκετές για να ανατρέψουν τους σχεδιασμούς για το μεγαλύτερο οικονομικό forum που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο: το Limassol Economic Forum.

Μάλιστα, στην 11η χρονιά διεξαγωγής, το φόρουμ θα μπορεί να φιλοξενήσει απεριόριστο αριθμό συμμετεχόντων χάρη στην χρήση της τεχνολογίας, η οποία ξεφεύγει από τα στενά όρια του φυσικού χώρου. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως ήδη οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει τις 1100. Το Limassol Economic Forum θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, ώρα έναρξης 10:00 π.μ. Εγγραφές μπορούν να γίνουν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.imhbusiness.com/en/11th-limassol-economic-forum#registration

Το φετινό Forum θα φιλοξενήσει την αφρόκρεμα της διεθνούς και της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς άλλωστε από την στιγμή που στο επίκεντρο του συνεδρίου θα είναι η θεματική: What it takes to be a CEO in the 2020s.

Τις απόψεις τους θα αναπτύξουν κορυφαία στελέχη από επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων, όπως:

  • Mukhtar Hussain, Chief Executive Officer, HSBC Bank Malaysia
  • George H. Casey, Chair & Chief Executive Officer, Vantage Airport Group, Canada / U.S.
  • Dalton Philips, Chief Executive Officer, daa, Ireland
  • Mignot Mahon, Chairman, Galileo Global Education, France
  • Rym Ayadi, Economist, Director - Euro-Mediterranean Network for Economic Studies, UK
  • Alexander McCobin, CEO, Conscious Capitalism, Inc., US
  • Erin Meezan, Vice President & Chief Sustainability Officer, Interface, US

Το φετινό φόρουμ θα συντονίσει ο κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, πρώην Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, και Γενικός Διευθυντής της LMA Advisory Ltd. Παρών και ο Marin Wolf Chief Economics Commentator & Associate Editor των Financial Times, UK.

Σε ένα fireside chat που θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Μέλανη Στέλιου θα συμμετάσχουν γνωστοί business leaders της Κύπρου, ανάμεσά τους ο Πανίκος Νικολάου, CEO της Τράπεζας Κύπρου, o Ανδρέας Νεοκλέους, CEO της Cyta, o Νίκος Σ. Κυριακίδης, Head of Financial Advisory Services, Deloitte Cyprus και Ηλίας Νεοκλέους, Managing Partner, Elias Neocleous & Co LLC.

Το φετινό Limassol Economic Forum θα αποτελέσει μία υπερπαραγωγή, στην οποία θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Για τους σκοπούς του Forum, έχει δημιουργηθεί ειδικό στούντιο στο ξενοδοχείο four Seasons, από το οποίο, ο προεδρεύων του συνεδρίου, Γιώργος Λακκοτρύπης, θα δεξιωθεί  με υβριδικό τρόπο και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τους εγνωσμένου κύρους ομιλητές και παρουσιαστές του συνεδρίου.

Δειτε Επισης

Εβδομαδιαίες απώλειες κατέγραψε το ΧΑΚ
Μέτρο ενίσχυσης με ετήσιο προϋπολογισμό €1.400.000 για ζημιές από θεομηνίες στην γεωργία
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους