Πετρολίνα: Κρούσμα σε μέλος του προσωπικού

Θετικό στον Covid-19 διαγνώστηκε μέλος του προσωπικού της Πετρολίνα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε χθεσινή ανακοίνωσή της, που εξέδωσε «στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών της».

Σημειώνεται ότι μετά τον εντοπισμό του κρούσματος και υπό την καθοδήγηση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων που συνέστησε η εταιρεία, λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής τα οποία προβλέπονται στο σχετικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, ο χώρος έχει κλείσει για απολύμανση από εγκεκριμένο συνεργείο απολύμανσης, ενώ έγινε απομάκρυνση και αυτοπεριορισμός του εργαζομένου.
 
Παράλληλα, πραγματοποιείται προληπτικός έλεγχος Covid-19 σε όλο το προσωπικό των τμημάτων τα οποία τυχόν να ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα.

Επίσης, η εταιρεία εισήγαγε την εργασία από το σπίτι για μεγάλο αριθμό προσωπικού, με στόχο τη μείωση του αριθμού των εργαζομένων στους χώρους της εταιρείας.

Επιπλέον, εξέδωσε εγκύκλιο με περαιτέρω μέτρα προφύλαξης και ενέργειες ατομικής προστασίας στο χώρο εργασίας προς όλο το προσωπικό του ομίλου Πετρολίνα και ομίλου εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη.

Τέλος, η Πετρολίνα αναφέρει ότι από τον πρώτο εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο, λαμβάνει με υπευθυνότητα αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια και υγιεινή του προσωπικού των πελατών και των συνεργατών της, σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αναχαίτιση της εξάπλωσης του Covid-19.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εβδομαδιαίες απώλειες κατέγραψε το ΧΑΚ
Μέτρο ενίσχυσης με ετήσιο προϋπολογισμό €1.400.000 για ζημιές από θεομηνίες στην γεωργία
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους