Data: Λύσεις για όλους

Στις δύσκολες εποχές που βιώνει όλη η υφήλιος, η ψηφιακή αναβάθμιση αποτελεί προϋπόθεση επιτυχίας. Η HS DATA, ως έμπειρος πάροχος τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των κυπριακών επιχειρήσεων, τις οποίες παρουσιάζει ο Λούης Κώστα Chief Operations Officer.

Ποιο είναι το όραμα της HS DATA με τις ψηφιακές λύσεις και προϊόντα που παρέχει σε επιχειρήσεις και καταναλωτές;
Το όραμά μας είναι να παρέχουμε πάντα την ψηφιακή ωριμότητα, με εξατομικευμένες τεχνολογίες και υπηρεσίες, ώστε να επιτρέπουμε στους οργανισμούς να αυξάνουν την παραγωγικότητα, να μειώνουν την ανεπάρκεια και όχι μόνο να διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους, αλλά και να εξελίσσονται, υπερέχοντας στον τομέα τους.

Στην εποχή μας, η ψηφιακή αναβάθμιση αποτελεί προϋπόθεση επιτυχίας. Δυστυχώς, ακόμη και πολύ μεγάλοι οργανισμοί στην Κύπρο, έχουν παραβλέψει τον κανόνα αυτό και βρέθηκαν απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους για εξ αποστάσεως εργασία και την - όσο επιτρέπεται - απρόσκοπτη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Η αλήθεια είναι πως η ψηφιακή αναβάθμιση και η λειτουργική συνέχεια θα έπρεπε να είναι αποτέλεσμα στρατηγικού προγραμματισμού και όραμα κάθε οργανισμού και όχι λύση ανάγκης λόγω της πανδημίας. Η ανάγκη για εργασία από το σπίτι είναι απλά συνώνυμη της εργασίας από απόσταση ή σε κίνηση.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το πιο πάνω ως αφετηρία της θεμελιώδους αρχής βέλτιστης πρακτικής, ξεκινάμε ως έμπειρος πάροχος τεχνολογίας και τεχνογνωσίας να αναλύουμε και να εμβαθύνουμε ακόμη πιο συγκεκριμένα τα ουσιώδη στοιχεία που αποσκοπούν στην επιχειρηματική αναβάθμιση.

Ποια είναι αυτή η αναβάθμιση; 
• Οι πολλαπλές οργανωτικές ανάγκες που προκύπτουν και αφορούν στους αυτοματισμούς των διαδικασιών και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των καθημερινών λειτουργιών.
• Η βελτίωση λήψης αποφάσεων και η παρακολούθηση της εφαρμογής τους.
• Η εισαγωγή καινοτομιών.
• Η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού και ο βαθμός συνεργασίας.
• Η αύξηση του πελατολογίου, αλλά και του βαθμού ικανοποίησής του.
Σε όλες αυτές, αλλά και σε πιο εξειδικευμένες ανάγκες, η HS Data δίνει λύσεις με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό τεχνολογιών και υπηρεσιών, αλλά και πάντοτε με το πιο άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό!

Ποια είναι τα κύρια θέματα τεχνολογικής φύσεως, που απασχολούν αυτή την περίοδο τις κυπριακές επιχειρήσεις;
Τα κυριότερα θέματα είναι:
α) Να εξοπλίσουν σωστά τους εργαζομένους τους, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους από το σπίτι χωρίς μείωση της παραγωγικότητας και με όσο το δυνατόν μικρότερη ανάγκη για αγορά πρόσθετου υλικού εξοπλισμού.
β) Συνέχεια συνεργασίας και επικοινωνίας εργαζομένων με συναδέλφους και άτομα εκτός οργανισμού.
γ) Ψηφιοποίηση και Αυτοματοποίηση διαδικασιών εργασίας.
δ) Δυνατότητα υπογραφής εγγράφων ηλεκτρονικά.
ε) Διαχείριση και ασφάλεια χρηστών και προσωπικών δεδομένων.
στ) Διαχείριση και ασφάλεια, συσκευών και επικοινωνίας δεδομένων εκτός οργανισμού κτλ.

Υπό τις νέες συνθήκες, που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία, πώς μπορούν οι λύσεις που παρέχετε να βοηθήσουν επιχειρήσεις και εργαζόμενους να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις εργασίες τους;

Με βάση τα θέματα τεχνολογικής φύσεως, που απασχολούν αυτή την περίοδο τις κυπριακές επιχειρήσεις, η εταιρεία μας προσφέρει τις πιο κάτω λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν επιχειρήσεις και εργαζόμενους να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις εργασίες τους:

Α. Για τη συνέχιση της εργασίας των εργαζομένων από το σπίτι, χωρίς τη μείωση της παραγωγικότητας και με όσο το δυνατόν μικρότερη ανάγκη για αγορά πρόσθετου υλικού εξοπλισμού, προσφέρουμε τις πιο κάτω λύσεις:
• Το Microsoft Teams, μια ολοκληρωμένη λύση ομαδικής εργασίας στο Microsoft 365, που προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης συνεργασίας (Simultaneous collaboration and co-authoring) σε αρχεία, συνομιλίες, συσκέψεις, κλήσεις και συνεργασία σε ένα σημείο, από όπου και αν βρίσκεστε.
• Η σουίτα Microsoft Office 365 που τρέχει στο υπολογιστικό σύννεφο, με τεράστιες δυνατότητες και εργαλεία όπως τα γνωστά word, excel και powerpoint που επιτρέπουν την ταυτόχρονη συνεργασία και δημιουργία υλικού - το SharePoint Online το οποίο παρέχει λειτουργίες όπως εταιρικό intranet portal με διαφύλαξη αρχείων, διαμοιρασμό, ταυτόχρονη επεξεργασία, το OneDrive for Business που παρέχει 1 TB χώρο αποθήκευσης στο cloud με δυνατότητα συγχρονισμού αρχείων σε PC ή Mac και κινητές συσκευές, καθώς και άλλα εξειδικευμένα λογισμικά. Με τη σουίτα αυτή παρέχουμε σε μια επιχείρηση όλα τα εργαλεία που χρειάζεται το προσωπικό της ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ασφαλή και παραγωγικά μακριά από το γραφείο.
• Microsoft RDS (Remote Desktop Services) και Microsoft Windows Virtual Desktop λύσεις, με τις οποίες εξασφαλίζεται η απομακρυσμένη και ασφαλής πρόσβαση σε back-end servers, desktop Windows υπολογιστές, virtual machines και Data Center Apps μέσω εταιρικού δικτύου ή του διαδικτύου. Η πρόσβαση αυτή μπορεί να γίνει από συσκευές του εργαζόμενου στο σπίτι, χωρίς την ανάγκη αγοράς πρόσθετου εξοπλισμού από την εταιρεία ή VPN πρόσβασης.
• Το Dynamics 365 είναι ένα σύνολο έξυπνων cloud επιχειρηματικών εφαρμογών, που βοηθούν τη διαχείριση μιας επιχείρησης με καλύτερα και πιο προσοδοφόρα αποτελέσματα μέσω προγνωστικών πληροφοριών που βασίζονται σε Artificial Intelligence (AI). Οι εφαρμογές Dynamics 365 συνεργάζονται άψογα σε μια ολοκληρωμένη λύση που διαχειρίζεται ολόκληρη την επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, του μάρκετινγκ, του customer service, των λειτουργιών (operations) και του εμπορίου (commerce), με σκοπό τη βέλτιστη επαφή με τον πελάτη (customer engagement). 

Β. Για συνεργασία και επικοινωνία εργαζομένων με συναδέλφους και άτομα εκτός οργανισμού παρέχουμε τη λύση Microsoft Teams. Το Microsoft Teams προσφέρει τη δυνατότητα για υψηλής ευκρίνειας (High Definition) βίντεο -ακουστικές συναντήσεις, κλήσεις και chat (ομαδικά και ατομικά), συσκέψεις με ομάδες 10 μέχρι και 10.000 μελών και επικοινωνία και διαδικτυακές συναντήσεις με πελάτες ή εξωτερικούς συνεργάτες.

Γ. Για ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση διαδικασιών εργασίας η εταιρεία μας προσφέρει λύση για Business Process Management (BPM). Η λύση μας σκοπό έχει τον αυτοματισμό εσωτερικών επιχειρησιακών διαδικασιών, που χρησιμοποιούνται για τη συνεργασία των τμημάτων της επιχείρησης μεταξύ τους ή αυτόνομα και εξωτερικών διαδικασιών που αφορούν προϊόντα κι υπηρεσίες που εμπλέκονται τρίτοι εκτός της επιχείρησης και το κράτος, καθώς και για δρομολόγηση εργασιών/καθηκόντων που χρειάζονται πολλαπλές εγκρίσεις. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται το λεγόμενο paperless transformation.

Δ. Όσον αφορά την ανάγκη υπογραφών διαφόρων εγγράφων εξ αποστάσεως, χωρίς την ανάγκη υλικού εξοπλισμού, αυτό μπορεί να γίνει πλέον νόμιμα, με ασφάλεια και με πολύ πρακτικό τρόπο ηλεκτρονικά, με τη λύση της DocuSign.
 
Η DocuSign, όντας ο πιο αξιόπιστος οργανισμός παροχής λύσεων ηλεκτρονικών υπογραφών ανά το παγκόσμιο, εκμηδενίζει τον παραδοσιακό κύκλο του «Τυπώματος, Υπογραφής, Σάρωσης και Φαξ» (print, sign, scan, fax” και προσφέρει έναν ασφαλή, γρήγορο και νομικά αναγνωρισμένο τρόπο υπογραφής εγγράφων.
H DocuSign προσφέρει μια ολοκληρωμένη, εύρωστη λύση, η οποία επιτρέπει την ηλεκτρονική υπογραφή οποιουδήποτε εγγράφου είτε αφορά εξωτερικές χρήσεις (Προσφορές πωλήσεων, συμφωνητικά εμπορίου, συμφωνίες μη αποκάλυψης κ.ά.) ή και εσωτερικές χρήσεις (Φόρμες και συμφωνητικά νέων προσλήψεων, έντυπα αιτήσεων, οικονομικές αιτήσεις κ.ά.), μέσω υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου, εύκολα και ανέπαφα.
Ε. Για τη διαχείριση και την ασφάλεια χρηστών, των δεδομένων που μοιράζονται εκτός οργανισμού, καθώς και των συσκευών που χρησιμοποιούνται εκτός οργανισμού και προσωπικών δεδομένων, η HS Data προσφέρει τη λύση Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS).

Η λύση Microsoft EMS είναι μια έξυπνη πλατφόρμα διαχείρισης και ασφάλειας χρηστών-συσκευών-δεδομένων (mobility management). Βοηθά στην προστασία του οργανισμού και δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους της επιχείρησης να εργάζονται με νέους και ευέλικτους τρόπους, παραμένοντας ασφαλείς και παραγωγικοί οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή, με καινοτομίες που βασίζονται στην ταυτότητα και τη νοημοσύνη. Η λύση Microsoft EMS προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες προστασίας, ανίχνευσης και απόκρισης για το εν κινήσει εργατικό δυναμικό. Το EMS και τα προϊόντα του αυξάνουν τις δυνατότητες ασφαλείας των Windows 10 και του Office 365 και τα επεκτείνουν σε ολόκληρο το περιβάλλον της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων που δεν παρέχονται από τη Microsoft.

Η πανδημία έχει μετατρέψει την τεχνολογία σε απαραίτητο εργαλείο επιβίωσης κάθε επιχείρησης. Ποια οφέλη αναμένεται να δούμε λόγω αυτής της εξέλιξης, εν μέσω μιας κατά τα άλλα αρνητικής κατάστασης;
Η τεχνολογία ήταν πάντοτε το απαραίτητο εργαλείο για την επιβίωση κάθε επιχείρησης στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που ζούμε. Ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δεν περιορίζεται μόνο στο πλαίσιο της Κύπρου μας. Η πανδημία, αυτή τη στιγμή, υπήρξε ο πυροδότης μιας εν μέρει βεβιασμένης εφαρμογής του ψηφιακού μετασχηματισμού σε πολλούς τομείς της διακυβέρνησης και του ιδιωτικού τομέα. Ένας μετασχηματισμός που σε πολλές περιπτώσεις, παρεξηγημένα, αντιμετωπίζεται ως μια προσωρινή θεραπεία μιας παροδικής ασθένειας. Στην πραγματικότητα όμως, επιβάλλεται να τον δούμε ως την αρχή ενός ατελείωτου τεχνολογικού ταξιδιού που σκοπό έχει τη θεμελίωση μιας κουλτούρας αναθεώρησης προσέγγισης. Ενώ η τεχνολογική αναβάθμιση στο παρελθόν εθεωρείτο ως κόστος, οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις επιβάλλεται να την προσλαμβάνουν πλέον ως μια επένδυση θωράκισης, ανάπτυξης και συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας μιας επιχείρησης (business continuity), με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προφέρει.

Εργαλεία παραγωγικότητας, όπως αρμόζει να αποκαλούνται οι πλείστες εφαρμογές, η εξ αποστάσεως και ασφαλής πρόσβαση στα δεδομένα και τις διαδικασίες της επιχείρησης, η εξ αποστάσεως επικοινωνία και προσέγγιση πελατών είναι αυτά που θα επιτρέπουν την προβολή, τη δημιουργία και την απρόσκοπτη λειτουργία ενός οργανισμού για να είναι ευθυγραμμισμένος με τις τάσεις της τεχνολογικής ανάπτυξης.

Ποιες περαιτέρω λύσεις και προϊόντα σκοπεύετε να εντάξετε στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της στήριξής σας προς επιχειρήσεις, εργαζόμενους και καταναλωτές;
Ως ένας από τους κορυφαίους πάροχους λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και αναβάθμισης στην Κύπρο και με 40 χρόνια εμπειρία, η H.S Data Ltd ευθυγραμμίζεται πάντοτε με τις τεχνολογίες αιχμής. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες τεχνολογικές λύσεις, αλλά και ακολουθώντας πάντα τις τάσεις και ανάγκες της αγοράς, αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, ως αναπόσπαστο μέρος οποιασδήποτε λύσης. Σχεδιάζοντας, εφαρμόζοντας και υποστηρίζοντας με επιτυχία εκατοντάδες λύσεις για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, τον δημόσιο τομέα, τους ημικρατικούς οργανισμούς, τα ακαδημαϊκά ιδρύματα και τις ιδιωτικές εταιρείες, είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια προσέγγιση 360 μοιρών.
Ενσωματώνοντας ανάγκες και προτιμήσεις πελατών και με σκοπό τη στήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων του ιδιωτικού, αλλά και του δημόσιου τομέα, αναπτύξαμε την γκάμα των υπηρεσιών μας σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε:
1. Επιχορηγημένες μελέτες σκοπιμότητας για τη διαδικασία που πρέπει να μεταβληθεί μέσω ψηφιακού μετασχηματισμού. Σε αυτές τις μελέτες, με εξειδικευμένα εργαλεία και συνεντεύξεις, μαζεύονται όλες οι πληροφορίες, αναγνωρίζεται η βασική ανάγκη, πού θα ωφελήσει και σε ποιο βαθμό την επιχείρηση. Μελετάται λεπτομερώς η τρέχουσα κατάσταση, με ποιο τρόπο και σε ποια σημεία θα μεταβληθεί.
2. Πακέτα με δωρεάν άδειες χρήσης καθορισμένων λύσεων, που παρουσιάζουμε πιο πάνω, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π.χ. 6 μήνες) και υπηρεσίες υλοποίησης των λύσεων αυτών με μειωμένες τιμές.
3. Συμβόλαια παροχής υπηρεσιών διαχείρισης και τεχνικής υποστήριξης της νέας ψηφιακής υποδομής και απρόσκοπτης παροχής των εργαλείων και υπηρεσιών προς τους εργαζομένους, με μειωμένες τιμές.
4. (HelpDesk) Παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης των δεξιοτήτων των εργαζομένων, με στόχο την πλήρη αξιοποίηση των εργαλείων συνεργασίας και αύξησης της παραγωγικότητας, με μειωμένες τιμές.
 
Εταιρικό προφίλ
Μέσα από το μακρύ ιστορικό της επιτυχούς παράδοσης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας, η H.S Data διαθέτει τις απαιτούμενες δεξιότητες και την εμπειρία για να προσθέσει πραγματική επιχειρηματική αξία σε οποιονδήποτε οργανισμό.
Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Δουλεύοντας ως μία ομάδα, αναπτύσσουμε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις πληροφορικής που δημιουργούν και προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αισθητή αξία στους πελάτες μας.
Ο στρατηγικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για την παροχή τυποποιημένων και εξατομικευμένων λύσεων με βάση τις μοναδικές απαιτήσεις των πελατών μας.
Η εταιρεία μας αποτελείται από μια ενιαία ομάδα εξαιρετικά ικανών και εξειδικευμένων επαγγελματιών, με μοναδικά ταλέντα και δεξιότητες, που συνεργάζονται για να βοηθήσουν τους πελάτες μας να μετατρέψουν τις εταιρείες τους σε επιχειρήσεις με υψηλή απόδοση. Όλοι προσπαθούν διαρκώς να προβλέπουν τις ταχύτατα μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και να αναπτύσσουν νέες υπηρεσίες για την κάλυψή τους.
 
Σημαντικά Έργα που αφορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την εξ αποστάσεως εργασία:
• Εγκατάσταση και Τεχνική Υποστήριξη της Πλατφόρμας Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης - Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου
Η HS DATA, ως έμπιστος πάροχος Microsoft αδειών και τεχνολογιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, έχει αναλάβει την πλήρη υποστήριξη του Υπουργείου όσον αφορά στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση για αξιοποίηση από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης στην Κύπρο. Η εταιρεία μας παρείχε και συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες για την εγκατάσταση και υλοποίηση των τεχνολογιών της σουίτας Office 365, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Microsoft Teams, ως του κύριου εργαλείου για τη δημιουργία online τάξεων και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, επικοινωνία εκπαιδευτικών με μαθητές και γονείς, συνεργασία μαθητών μεταξύ τους, καθώς κι εκπαιδευτικών. Η εταιρεία μας επίσης, έχει προσφέρει την υπηρεσία Helpdesk με σκοπό τη λειτουργία Κεντρικού Συστήματος Διαχείρισης και Τεχνικής Υποστήριξης του προγράμματος Microsoft Teams. Η HS DATA, ως υπεύθυνη επίσης για την παροχή των αδειών χρήσης όλων των Microsoft προϊόντων που έχει αγορασμένα το Υπουργείο Παιδείας για όλα τα σχολεία της Κύπρου, έχει αναλάβει και τον προγραμματισμό για την υλοποίηση πρόσθετων Microsoft τεχνολογιών, που θα βοηθήσουν στην ασφάλεια των δεδομένων, των χρηστών, των συσκευών και των διαδικασιών που ακολουθούνται κατά την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, αλλά και την εκπαίδευση γενικότερα. Πέραν του έργου αυτού με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, η HS DATA, μέσω της πολύχρονης εμπειρίας και τεχνογνωσίας όσον αφορά λύσεις για τον εκπαιδευτικό τομέα, έχει βοηθήσει κι άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, με την παροχή υποστήριξης και υλοποίησης συστημάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και διαχείρισης του εκπαιδευτικού οργανισμού, όπως πανεπιστήμια, μεγάλα ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια και νηπιαγωγεία. 
 
• ESTIA
Η πλατφόρμα του σχεδίου Εστία παρέχει τα μέσα με τα οποία οι χρήστες της πλατφόρμας (τράπεζες) είναι σε θέση να ξεκινούν, να συμπληρώνουν, να αναθεωρούν και να στέλνουν ηλεκτρονικά έντυπα αίτησης στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, διασφαλίζοντας τη συμμετοχή των πελατών τους στο πρόγραμμα, βάσει κριτηρίων επιλεξιμότητας.
Η HS Data είναι η ανάδοχος εταιρεία, υπεύθυνη για την υλοποίηση και υποστήριξη της πλατφόρμας.

• PwC Business Transformation
Η HS Data έχει υλοποιήσει την Business Process Management λύση για την PwC Κύπρου, με το όνομα Smartflow.

Η πλατφόρμα Smartflow είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση επιχειρηματικών διαδικασιών των υπηρεσιών «Tax and Legal Services (TLS)» της PwC με στόχο τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και της εμπειρίας των χρηστών. Η πλατφόρμα είναι ένα από τα βασικά συστήματα της PwC και χρησιμοποιείται εκτενώς από μεγάλο αριθμό χρηστών σε καθημερινή βάση.
 
• Διαδικτυακός χώρος e-Συνεργασία για την Κυπριακή Κυβέρνηση
Η HS Data έχει υλοποιήσει την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, συνεργασίας και παραγωγικότητας για το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής της Κυπριακής Δημοκρατίας «e-Συνεργασία». Αρχικά δεσμευτήκαμε να εφαρμόσουμε μια πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου και συνεργασίας για την προεδρία της Κύπρου στην ΕΕ με βάση την τεχνολογία Microsoft SharePoint.
Το σύστημα έχει εξελιχθεί και χρησιμοποιείται από διάφορους άλλους κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως το Συμβούλιο Υπουργών, την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, την Κεντρική Επιτροπή Παραλλαγών και Αξιώσεων και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Για παράδειγμα, το Συμβούλιο Υπουργών χρησιμοποιεί την πλατφόρμα συνεργασίας ως σύστημα παρακολούθησης αποφάσεων, το οποίο επιτρέπει στο συμβούλιο να καταγράφει και να παρακολουθεί εύκολα την πρόοδο των αποφάσεων του συμβουλίου.

ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Παρέχουμε ένα αξιόλογο φάσμα κάθετων και οριζόντιων λύσεων για να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να διευκολύνουν την αλλαγή, να επιτύχουν το όραμά τους και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση και την παραγωγικότητα.
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»