Ο Πρόεδρος ενημερώνει τα κόμματα για την οικονομία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα ενημερώσει τη Δευτέρα τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για την κατάσταση της οικονομίας, όπως αυτή διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος. 

Η σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 της Δευτέρας, στο Προεδρικό Μέγαρο, και σε αυτήν θα συμμετέχουν, επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρς, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνος Ηροδότου και ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Θα γίνει ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τα οικονομικά του κράτους και τις προθέσεις του κράτους καθ` όσον αφορά την οικονομία, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Κούσιος, σημειώνοντας πως "θα συζητηθούν τα οικονομικά όπως αυτά διαμορφώνονται λόγω της κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού, που αναπόφευκτα επηρεάζει και την οικονομία της Κύπρου".

Πρόκειται για μια ενημέρωση για την κατάσταση της οικονομίας, όπως αυτή αναμένεται να επηρεαστεί από την κρίση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τις δυνατότητες που έχει το κράτος και τους σχεδιασμούς που γίνονται από το αρμόδιο Υπουργείο, σημείωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως αναμένεται ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα εκφράσουν τις απόψεις τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός
Στοχευμένη συγκέντρωση δυνητικών επενδυτών στο Λονδίνο-Παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες για επενδύσεις στην Κύπρο