Τρ. Κύπρου: Ενισχύει οικονομικά τον τομέα της υγείας μαζί με το «Γκολ στη Ζωή»

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, 7 Απριλίου, βρίσκει φέτος ολόκληρη την ανθρωπότητα να δίνει μια από τις κρισιμότερες μάχες της ενάντια σ’ έναν επικίνδυνο «αόρατο εχθρό». Στην πρώτη γραμμή του μετώπου, ενάντια στον κορωνοϊό, βρίσκονται οι επαγγελματίες της υγείας, οι οποίοι παλεύουν με αυταπάρνηση νυχθημερόν. Η Τράπεζα Κύπρου τιμάει νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό, προσφέροντας σε συνεργασία με το «Γκολ στη Ζωή», ένα σημαντικό ποσό για την αγορά ειδικού εξοπλισμού της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Η προσφορά για την ενίσχυση του τομέα της υγείας, ειδικά στις κρίσιμες αυτές ώρες, γίνεται μέσα από το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy στο οποίο έχει ενταχθεί και ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών, βάζοντας για άλλη μια φορά… «Γκόλ στη Ζωή»!

Στόχος της κοινής προσφοράς της Τράπεζας Κύπρου και του «Γκολ στη Ζωή» είναι να έχουν στις δύσκολες αυτές ώρες οι επαγγελματίες υγείας, όσα χρειάζονται τουλάχιστον σε υλικό εξοπλισμό, ούτως ώστε να μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τον καθημερινό αγώνα τους.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, οργανώσεις, σύνδεσμοι αγκαλιάζουν το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου και του ΜΚΟ Reaction, με σκοπό να σηκώσει μέρος από το τεράστιο βάρος που επωμίζεται ολόκληρη η χώρα, σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Δειτε Επισης

Πτώση, μετά από το τριήμερο ανοδικό σερί, παρουσίασε το ΧΑΚ
ΚΟΕ: Στο 2,6% το 2024 και στο 3,3% το 2025 ο ρυθμός ανάπτυξης
Ζημιές καταγράφει την Πέμπτη το ΧΑΚ
Ρεκόρ συμμετοχών στον Γύρο της Πάφου 2024 (video)
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
Έτσι θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τη Μεγάλη Πέμπτη
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Επ. Θεσμών: 6+1 προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις-όριο συνταξιοδότησης κρατικών αξιωματούχων
Σε αναμονή για κατεπείγουσα εξέταση του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ η Βουλή