Ψάχνουν Διευθυντή Διαχειρίσεως Τ/Κ Περιουσιών με μισθό €80.433

Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για την κενή μόνιμη θέση Διευθυντή Διαχειρίσεως Τ/Κ Περιουσιών.  (Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής).  Εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα:  Α15(i): €64.713, 67.333, 69.953, 72.573, 75.193, 77.813, 80.433. Στη μισθοδοσία προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί με νομοθεσία.  Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.
 
Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (www.psc. gov.cy) ή μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας (Αριάδνη) (https://eservices.cyprus.gov.cy), μέχρι την Παρασκευή,  22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00.
 
Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα, έχουν ως εξής:
 
Καθήκοντα και ευθύνες: (α) Υπεύθυνος για: (i)  Την οργάνωση, διοίκηση, εποπτεία και εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας Προστασίας και Διαχειρίσεως Τ/Κ Περιουσιών· (ii) τη διοίκηση, προστασία και διαχείριση των Τ/Κ Περιουσιών·   (iii) την εφαρμογή της νομοθεσίας και της Κυβερνητικής πολιτικής που σχετίζεται με τις αρμοδιότητες της Υπηρεσίας καθώς και την εκτέλεση των αποφάσεων για την Προστασία και Διαχείριση Τ/Κ Περιουσιών. (β) Συμβουλεύει για τη διαμόρφωση πολιτικής και κριτηρίων αναφορικά με τη Διαχείριση και Προστασία των Τ/Κ Περιουσιών. (γ) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν.
 
Απαιτούμενα προσόντα: (1) Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν σε ένα τουλάχιστον από τα ακόλουθα θέματα ή συνδυασμό των θεμάτων αυτών:  Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διαχείριση Ακινήτων, Πολεοδομία/Χωροταξία, Οικονομικά, Γεωγραφία, Κοινωνικές ή Πολιτικές Επιστήμες, Νομικά (περιλαμβανομένου του Barrister-at-Law). (Σημ.:  Ο όρος «Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος» καλύπτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλο). (2) Δεκαετής τουλάχιστον ευδόκιμη διοικητική πείρα σε υπεύθυνη θέση, κατά προτίμηση στη Δημόσια Υπηρεσία, από την οποία πενταετής στη διαχείριση περιουσιών. (3) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. 

Δειτε Επισης

Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θετικά τα αποτελέσματα ελέγχου της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή σε περίπτερα
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
Ανοίγει ο δρόμος για απασχόληση ξένων εργαζομένων-Συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι με πρόταση Παναγιώτου
ΕΥ: Το Υπουργικό να εξετάσει ενδεχόμενη αμέλεια καθηκόντων Εφόρου Εσωτερικού Ελέγχου
Προβληματισμοί για άρση ορίων στις αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων