Ένας χρόνος από το κλείσιμο της Cobalt

23.50 17 Οκτωβρίου του 2018. Η Cobalt Air ανακοινώνει ότι αναστέλλει όλες τις πτήσεις της λόγω του ότι αναστέλλονται οι εργασίες της εταιρείας. Ως αποτέλεσμα, όλες οι μελλοντικές πτήσεις ή εργασίας της εταιρείας ακυρώνονται και δεν θα διεξάγονται.
H Cobalt εξυπηρετούσε περίπου 2.500 επιβάτες μέσω των ημερήσιων δρομολογίων της και αμέσως μετά το κλείσιμο της , οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εκτοξεύτηκαν προκαλώντας δυσφορία και ανησυχία στο επιβατικό κοινό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι για την απευθείας πτήση Λάρνακα - Λονδίνο η τιμή του εισιτηρίου ξεπέρασε τα €1.000 μετά το κλείσιμο.
 
Η τελευταία πτήση της εταιρείας
 

Σχετικό μήνυμα για τον ένα χρόνο από τον κλείσιμο της εταιρείας με πολλές αιχμές έγραψε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Γρηγόρης Διάκου:

 

 

« Ένας χρόνος ....... Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους στην μεγάλη οικογένεια της Cobalt για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση τους στην εταιρεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έμειναν μέχρι το τελευταίο λεπτό αφιλοκερδώς προσπαθώντας να σώσουμε την εταιρεία γιατί όλοι είχαμε το ίδιο όραμα . Δυστυχώς αλλά ήταν τα σχέδια κάποιων. Ο χρόνος ( αποδεικνύει με την σημερινή κατάσταση στις τιμές των εισιτηρίων) και το δικαστήριο θα δείξουν...Δυστυχώς ακόμα μια μαύρη μέρα στην ιστορία η 17/10/2018. Κάποιοι μιλούν για ιδανικά και αγώνες .Στα λόγια πολλοί Στις πράξεις λίγοι γιατί τα προσωπικά συμφέροντα πάντα νικούν....»
 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024