Δείτε τους δρόμους που θα κλείσουν σε όλη την Κύπρο

Σε ανακοινώσεις για εργασίες σε διάφορες οδικές αρτηρίες ανά την Κύπρο προέβη σήμερα το Τμήμα Δημοσίων Έργων. 

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε εργασίες για απομάκρυνση σκυβαλλοσακούλλων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, που θα πραγματοποιηθούν αύριο μεταξύ των ωρών 06:00 – 17:00. 

Συγκεκριμένα, από τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα μέχρι την Σκαρίνου, θα εκτελούνται εργασίες για απομάκρυνση σκυβαλλοσακούλλων από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας  σε μήκος 200μ. περίπου, με  κατεύθυνση προς Λεμεσό  και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Επίσης, ανακοίνωσε εργασίες το προσεχές Σάββατο εγκατάστασης αγωγών μεταφοράς ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη, στη Λάρνακα, από τις 07:00 το πρωί μέχρι την Κυριακή 22/9/2019 και ώρα 16:00 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρου Παναγούλη από το Δημοτικό Σχολείο Καθαρής μέχρι και τα φώτα τροχαίας της συμβολής της με την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων. Η τροχαία κίνηση της αντίθετης κατεύθυνσης δεν θα επηρεαστεί.

Εξάλλου, ανακοινώνει ότι την περίοδο 23/9/2019 – 3/10/2019, από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργίας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α3 Ριζοελιάς – Παραλίμνι από την έξοδο Κελλιών μέχρι και την έξοδο Βορόκλινης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακα – Παραλίμνι σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επιπλέον, το Σάββατο 28/9/2019, μεταξύ των ωρών 19:00 – 22:30, στις οδούς Πιαλέ Πασιά και Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση από τον Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οδός Πιαλέ Πασιά και τμήμα της οδού Τάσου Μητσόπουλου από την αρχή της (με κατεύθυνση από Μεσαιωνικό Κάστρο προς περιοχή Μακένζυ) μέχρι την συμβολή της με την οδό Σιούπερτ, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Επιπρόσθετα, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 23/9/2019 μέχρι την Πέμπτη 31/10/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, θα διεξάγονται εργασίες του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων για την τοποθέτηση αγωγού σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Πάφου παρά το Πισσούρι μήκους 1600 μέτρων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου σε μήκος 70 μέτρων περίπου και η διαχείριση της τροχαίας θα γίνεται εναλλάξ με το σύστημα STOΡ & GO.  
Τέλος, ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 21/9/2019 και ώρα 16:00 μέχρι και τη Δευτέρα 23/9/2019 και ώρα 05:00 το πρωί, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος της Λεωφόρου ΡΙΚ, από τη Λεωφόρο Λεμεσού μέχρι τη Λεωφόρο Ακαδημίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στην  κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα μέσω της Λεωφόρου Κυρηνείας και Ακαδημίας ή μέσω της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και Ακαδημίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Σχέδια ενίσχυσης για «χρωματισμένο» γεωργικό πετρέλαιο-Οι δικαιούχοι και ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων
Ρίχνουν μαύρο στις συχνότητες του ΡΙΚ για μία ώρα οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
Επίτροποι ΚΟΑΠ και Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή προσπάθεια στήριξης αγροτικής οικονομίας
Χαμός στην Βουλή για το ΡΙΚ... Βολές για σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες και μαύρες λίστες