Εργα στη λεωφόρο Κυρηνείας και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Εργασίες στη Λεωφόρο Κυρηνείας, από τη Λεωφόρο Λεμεσού μέχρι τη Λεωφόρο Ακαδημίας, θα εκτελούνται το Σαββατοκύριακο, γεγονός που θα οδηγήσει σε κλείσιμο του δρόμου. Εργα θα διεξαχθούν, επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού σε διαφορετικές μέρες. 
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Τμήμα Δημοσίων Έργων σε ανακοίνωσή του, από το Σάββατο, 7/9/2019 και ώρα 16:00 μέχρι και τη Δευτέρα, 9/9/2019 και ώρα 05:00 το πρωί, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος της Λεωφόρου Κυρηνείας, από τη Λεωφόρο Λεμεσού μέχρι τη Λεωφόρο Ακαδημίας και ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στην κυκλοφορία.
 
Ανακοίνωσαν επίσης έργα συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο Μουτταγιάκας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό τις βραδινές ώρες σήμερα Πέμπτη, τη Δευτέρα, και την Τρίτη και από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, την Τετάρτη, 11/9, την Πέμπτη, 12/9, τη Δευτέρα, 16/9 και την Τρίτη, 17/9.
 
Σύμφωνα με τα Δημόσια Έργα, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα μέσω της Λεωφόρου ΡΙΚ και Ακαδημίας ή μέσω της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και Ακαδημίας.
 
Σε ό,τι αφορά τη συντήρηση του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο Μουτταγιάκας, η ανακοίνωση αναφέρει ότι την Πέμπτη, 5/9/2019, τη Δευτέρα, 9/9/2019 και την Τρίτη, 10/9/2019, μεταξύ των ωρών 19:00 και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο Μουτταγιάκας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.
 
Διευκρινίζεται ότι στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου όπου θα εκτελούνται εργασίες θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση και ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό από τον κόμβο Αγίου Τύχωνα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του Παραλιακού δρόμου.
 
Αναφορικά με τη συντήρηση του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, την Τετάρτη, 11/9, την Πέμπτη, 12/9, τη Δευτέρα, 16/9 και την Τρίτη, 17/9//2019 μεταξύ των ωρών 19:00 και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.
 
Προστίθεται ότι στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου όπου θα εκτελούνται εργασίες θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε  μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση και ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό από τον κόμβο Μουτταγιάκας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του παραλιακού δρόμου.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μέτρο ενίσχυσης με ετήσιο προϋπολογισμό €1.400.000 για ζημιές από θεομηνίες στην γεωργία
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση