Με νέα και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα το ΕΒΕ Πάφου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών του προς τα μέλη του και γενικά του επιχειρηματικού κόσμου αναβάθμισε πλήρως την ιστοσελίδα του με παρεχόμενες υπηρεσίες, έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, μηχανογράφηση, καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων και πολλές άλλες εφαρμογές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Ο Γραμματέας/ Διευθυντής του ΕΒΕ Πάφου Μαρίνος Στυλιανού διευκρινίζει στα μέλη του και προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου πλέον μπορούν τα μέλη του Επιμελητηρίου να βρούνε πληροφορίες σχετικά με την εκπαιδευτική δράση του ΕΒΕ Πάφου, τις διαλέξεις και τα σεμινάρια που προγραμματίζονται ενώ παρέχεται και η ευκαιρία από ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενοικιάσουν τις Εκπαιδευτικές Αίθουσες του ΕΒΕΠ να το πράξουν μέσω της ιστοσελίδας. 

Ακόμη παρέχεται πληροφόρηση από άλλους Φορείς, Κυβερνητικά Τμήματα, Υπουργεία, Κεντρική Τράπεζα, Εγκυκλίους του ΚΕΒΕ και Επιχειρηματικές αποστολές στο εξωτερικό κτλ για καλύτερη ενημέρωση. Επιπρόσθετα ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη μπορούν πλέον να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν διαδικτυακά.

Παράλληλα μέσα στα πλαίσια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των μελών του, το Επιμελητήριο διαθέτει, όπως αναφέρεται,  ενότητες που ενημερώνουν για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες επενδύσεων που υπάρχουν στην Επαρχία Πάφου και την Κύπρο γενικότερα, τομείς συνεργασίας, επιλογές νομικών οντοτήτων δραστηριοποίησης και άλλα. Δημιουργήθηκε επίσης συγκεκριμένος τομέας διαφημιστικού banner στην ιστοσελίδα για εταιρείες μέλη μας που επιθυμούν να διαφημίζονται στην ιστοσελίδα του επιμελητηρίου.

Τέλος ο κος Στυλιανού ενημερώνει τα μέλη του ΕΒΕ και κάθε επιχειρηματία ότι το Επιμελητήριο Πάφου έχει συμβληθεί με την JCCSmart ώστε να παρέχεται η ευκαιρία στον επιχειρηματικό κόσμο να πραγματοποιεί πληρωμές διαδικτυακά on-linepayments είτε αυτές αφορούν εξόφληση συνδρομών, είτε εξόφληση σεμιναρίων και γενικά άλλων πληρωμών. 

Το ΕΒΕ Πάφου καλεί τέλος το κοινό να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πάφου για περισσότερες πληροφορίες
https://pcci.org.cy/

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θετικά τα αποτελέσματα ελέγχου της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή σε περίπτερα
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές