Προς διεύρυνση η συνεργασία Cyta – Υπουργείου Τηλεπικοινωνιών Λιβάνου

Τη σημασία της στρατηγικής τους συνεργασίας επιβεβαίωσαν ο Υπουργός Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου Jamal Al Jarrah και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta Ρένα Ρουβιθά Πάνου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Οργανισμού, ο κ. Al-Jarrah, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη του Λιβάνου στην Κύπρο Youssef Sadaka, καθώς και από ανώτατους αξιωματούχους του Υπουργείου του και της OGERO (κρατική εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται τη διεθνή και λιανική αγορά τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου), πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Cyta χθες Πέμπτη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Cyta και το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου διατηρούν συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία στην ανάπτυξη προηγμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ανατολική Μεσόγειο.

 «Στην επίσημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta στη Λευκωσία, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη σημασία της στρατηγικής τους συνεργασίας και την πρόθεση διεύρυνσής της, με στόχο την από κοινού αξιοποίηση περιφερειακών και διεθνών επιχειρηματικών ευκαιριών», αναφέρεται.

Η κ. Πάνου είπε πως η Cyta θεωρεί τη στρατηγική συνεργασία με το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου ως πολύ σημαντική, αφού συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του προηγμένου διεθνούς δικτύου της Cyta και στην καθιέρωση της Κύπρου ως σημαντικού τηλεπικοινωνιακού κόμβου στην Ανατολική Μεσόγειο.


 

Δειτε Επισης

Εβδομαδιαίες απώλειες κατέγραψε το ΧΑΚ
Μέτρο ενίσχυσης με ετήσιο προϋπολογισμό €1.400.000 για ζημιές από θεομηνίες στην γεωργία
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους