Θεοδούλου: Δεν μπορώ να διαθέσω άλλο χρόνο στην ΑΗΚ

Τις άλλες δραστηριότητές του, οι οποίες δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στο τιμόνι της ΑΗΚ, αναφέρεται ο πρόεδρος της Αρχής, Όθων Θεοδούλου. Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τους λόγους της μη συνέχισης για δεύτερη θητεία ως πρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ, ο κ. Θεοδούλου τονίζει ότι ο πλήρης εκσυγχρονισμός της Αρχής απαιτεί απεριόριστο χρόνο, τον οποίο, όπως αναφέρει, δεν είναι σε θέση πλέον να διαθέσει.

Αναφερόμενος στα όσα επιτεύχθηκαν από την ανάληψη της προεδρίας της ΑΗΚ και  «στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζεται στον Οργανισμό για τη συμμόρφωση με τις Ρυθμιστικές Αποφάσεις για τον Λειτουργικό και Λογιστικό Διαχωρισμό», επισημαίνει ότι «όλα αυτά για να υλοποιηθούν απαιτούν απεριόριστο χρόνο που δυστυχώς δεν είμαι σε θέση πλέον να διαθέσω». Όπως σημειώνει ο κ. Θεοδούλου, «πιστεύω ότι έχω αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο γι’ αυτό και νιώθω ότι σε στενή συνεργασία με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της διεύθυνσης και του προσωπικού, παραδίδουμε ένα έτοιμο Οργανισμό να συνεχίσει το τόσο σημαντικό του έργο».

Μεταξύ άλλων, εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «για την εμπιστοσύνη που έδειξε» στον ίδιο, προτείνοντάς του, όπως αναφέρει, να συνεχίσει για δεύτερη θητεία στο αξίωμα του προέδρου του ΔΣ ΑΗΚ.. «Δυστυχώς όμως οι πολλές άλλες δραστηριότητες μου δεν μου επιτρέπουν να δεσμευτώ ξανά στο τιμητικό αυτό αξίωμα, στο βαθμό που θα ήθελα και σίγουρα απαιτείται», επισημαίνει ο κ. Θεοδούλου.

Δειτε Επισης

Επ. Θεσμών: 6+1 προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις-όριο συνταξιοδότησης κρατικών αξιωματούχων
Σε αναμονή για κατεπείγουσα εξέταση του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ η Βουλή
Η Ευρωβουλή ενέκρινε την οδηγία για την εργασία σε διαδικτυακές πλατφόρμες
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Παρατείνεται για ακόμη ένα χρόνο η χρηματοδότηση των ελλειμμάτων του ΟΚΥπΥ-Ο λόγος της απόφασης
Αυξάνεται στα €250 το πασχαλινό επίδομα για χαμηλοσυνταξιούχους
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal