Εργάζεται ακόμη η Μ. Γιωρκάτζη στον πατέρα της;

Η Kypros Satellites Ltd διέψευσε τις αναφορές του παραιτηθέντος συνεργάτη της Διαχειρίστριας της Λαϊκής Τράπεζας, Κύπρου Γιωργάκη, ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών, σε σχέση με τη θυγατέρα της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας, Μαριάννα Γιωρκάτζη.

Σημειώνεται ότι ο Κύπρος Γιωργάκης εργοδοτείται στην εταιρεία Nacοuzi & Co Limited, η οποία παρέχει υπηρεσίες στην Kypros Satellites Ltd.

Σε επιστολή του προς την εταιρεία Nacοuzi & Co Limited, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kypros Satellites Ltd Άγγελος Πιερή εκφράζει έκπληξη για “το μέγεθος του ψεύδους και της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς” του κ. Γιωργάκη – όπως υποστηρίζει - και χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών ως “αποκύημα νοσηρής φαντασίας”.

“Η Μαριάννα Γιωρκάτζη ενεργεί προσωπικά ως δικηγόρος της Kypros Satellites Ltd για τους σκοπούς του ίδιου project για το οποίο η εταιρεία σας παρέχει υπηρεσίες. Η Μαριάννα Γιωρκάτζη δεν εκπροσωπεί την Ανδρέας Γιωρκάτζης ΔΕΠΕ και ουδέποτε ανέφερε κάτι τέτοιο οπουδήποτε” αναφέρεται στην επιστολή του κ. Πιερή.

Σύμφωνα με την επιστολή, η Μαριάννα Γιωρκάτζη από τον Ιανουάριο του 2015 στη βάση συμφωνίας παροχής υπηρεσιών μεταξύ της ως δικηγόρου και της Kypros Satellites Ltd παρέχει στην εταιρεία τις εξειδικευμένες γνώσεις της σε συνεργασία με ξένο νομικό οίκο.

Ο κ. Πιερή διαψεύδει “κατηγορηματικά” ότι η Μαριάννα Γιωρκάτζη εμφανίστηκε για λογαριασμό της Ανδρέας Γιωρκάτζης ΔΕΠΕ στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων στις 11/02/2015 με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και αντιπροσωπεία της Kypros Satellites Ltd.

Δειτε Επισης

Παρατείνεται για ακόμη ένα χρόνο η χρηματοδότηση των ελλειμμάτων του ΟΚΥπΥ-Ο λόγος της απόφασης
Αυξάνεται στα €250 το πασχαλινό επίδομα για χαμηλοσυνταξιούχους
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θετικά τα αποτελέσματα ελέγχου της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή σε περίπτερα
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
Ανοίγει ο δρόμος για απασχόληση ξένων εργαζομένων-Συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι με πρόταση Παναγιώτου