Έρευνες για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της BOCY

Γίνονται έρευνες και εξετάσεις για διαλεύκανση της υπόθεσης της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα σε όχημα, ιδιοκτησία της Τράπεζας, το οποίο χρησιμοποιείται από τον οδηγό του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τζον Χούρικαν.

Στο πλαίσιο των ερευνών της, η Αστυνομία έχει ήδη προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον κ. Χούρικαν, ο οποίος απουσιάζει με την οικογένειά του στο εξωτερικό, για να πάρει κάποια στοιχεία και πληροφόρηση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις το μεσημέρι στο Αρχηγείο, ανέφερε ότι έχουν παραληφθεί τεκμήρια από τη σκηνή και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την Διεύθυνση της Τράπεζας έτσι ώστε να  μας δοθούν τα όποια στοιχεία ή και πληροφορίες», δήλωσε. Σε ερώτηση αν ο κ. Χούρικαν έχει δεχθεί κάποιες απειλές ή προειδοποιήσεις, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί οποιαδήποτε στοιχεία ή πληροφορίες στην Αστυνομία.

Ο κ. Αγγελίδης εξήγησε ότι επειδή οι εξετάσεις είναι ακόμη στην αρχή και ο παράγοντας χρόνος διαδραματίζει ρόλο, είναι σημαντικό οι έρευνες να έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση, προσθέτοντας ότι σε αυτό το στάδιο, όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι όντως υπάρχει πληροφόρηση και περιγραφή για δύο νεαρά πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν σε πάρκο της περιοχής, προσθέτοντας ότι σε αυτό το στάδιο η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει στοιχεία μέσα από μαρτυρίες «για να αποκλείσουμε το οποιοδήποτε ενδεχόμενο, να δούμε που καταλήγουμε».

Επιπρόσθετα ο κ. Αγγελίδης είπε ότι από τις εξετάσεις και την πληροφόρηση που υπάρχει, ο όχημα χρησιμοποιείτο από τον οδηγό του κ. Χούρικαν. Ανέφερε ότι επειδή ο κ. Χούρικαν απουσιάζει αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, «θα πρέπει να ερωτηθεί και ο ίδιος για κάποια στοιχεία».

«Έχει γίνει κάποια προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του για να μας δώσει κάποια πληροφόρηση και προχωρούμε, έχοντας υπόψη τις εξετάσεις που γίνονται», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Επ. Θεσμών: 6+1 προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις-όριο συνταξιοδότησης κρατικών αξιωματούχων
Σε αναμονή για κατεπείγουσα εξέταση του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ η Βουλή
Η Ευρωβουλή ενέκρινε την οδηγία για την εργασία σε διαδικτυακές πλατφόρμες
Παρατείνεται για ακόμη ένα χρόνο η χρηματοδότηση των ελλειμμάτων του ΟΚΥπΥ-Ο λόγος της απόφασης
Αυξάνεται στα €250 το πασχαλινό επίδομα για χαμηλοσυνταξιούχους
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θετικά τα αποτελέσματα ελέγχου της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή σε περίπτερα
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης