Σαρίκας: Θεωρεί κακόβουλη την αναφορά του στο σκάνδαλο ΣΑΠΑ

Καμία δόση αλήθειας δεν έχουν οι αναφορές για το άτομό του στα ΜΜΕ αναφορικά με την υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου (ΣΑΠΑ) αναφέρει σε επιστολή του προς τον Γενικό Εισαγγελέα ο βουλευτής του ΚΣ ΕΔΕΚ Φειδίας Σαρίκας, ο οποίος θέτει εαυτόν στην διάθεση των ανακριτών για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Στην επιστολή του, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, ο κ. Σαρίκας σημειώνει ότι “η αναφορά στο όνομα μου είναι κακόβουλη, καμία δόση αλήθειας έχει, είναι δυσφημιστική και συκοφαντική. Απώτερος σκοπός και στόχος είναι να πληγεί το κύρος, η προσωπικότητα, το ήθος και γενικά το άτομο  μου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά πολύ περισσότερο σε πολιτικό επίπεδο”.

 

“Αποσκοπεί επίσης στην πολιτική εξόντωση μου και αποτελεί κακοήθεια  του χειρίστου είδους”, προσθέτει.

Περαιτέρω, αναφέρει ότι δεν φέρει ένσταση και ούτε προτίθεται να φέρει οποιανδήποτε ένσταση σε πιθανό αίτημα της Νομικής Υπηρεσίας σε Αίτηση για άρση της βουλευτικής του ασυλίας και προς τούτο αναφέρει ότι είναι στην διάθεση των Ανακριτικών Αρχών και γνωστοποιεί την συγκατάθεσή του για άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

“Επιπρόσθετα  σας δηλώνω ότι συγκατατίθεμαι όπως γίνει έλεγχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς που είναι στο όνομα μου, προσωπικά και της  εργασίας μου, καθώς επίσης και στα περιουσιακά στοιχεία εμού του ιδίου και της οικογένειας μου”, προσθέτει.

Ο κ. Σαρίκας αναφέρει ότι “η όποια αναφορά του ονόματος μου σε σχέση με την σχετική υπόθεση του ΣΑΠΑ γίνεται με απώτερο σκοπό και στόχο να με δυσφημίσει ασύστολα και ποικιλοτρόπως και να με πλήξει πολιτικά και προσωπικά , ώστε να πετύχει η πολιτική μου εξόντωση”.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους, ζητεί από τον Γενικό Εισαγγελέα  όπως προχωρήσει άμεσα και χωρίς οποιαδήποτε καθυστέρηση σε όλες εκείνες τις ενέργειες που ήθελε ληφθούν, προς διαλεύκανση της αλήθειας.

“Με την παρούσα μου επιστολή θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των  Ανακριτών και θα είμαι αρωγός σε οποιαδήποτε  ενέργεια, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το ζήτημα σε σχέση με το άτομο μου”, καταλήγει.

Δειτε Επισης

Σχέδια ενίσχυσης για «χρωματισμένο» γεωργικό πετρέλαιο-Οι δικαιούχοι και ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων
Ρίχνουν μαύρο στις συχνότητες του ΡΙΚ για μία ώρα οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα
Επίτροποι ΚΟΑΠ και Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή προσπάθεια στήριξης αγροτικής οικονομίας
Χαμός στην Βουλή για το ΡΙΚ... Βολές για σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες και μαύρες λίστες
Καταργείται η φορολόγηση εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Ελεγκτική Υπηρεσία: Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της Γ.Δ. Ανάπτυξης
Συμψηφισμός ποσού ύψους €551,8 εκατομμυρίων από την Κυβέρνηση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2024
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»