Φακοντής: Δείτε τους λογαριασμούς μου

Ανακοίνωση με την οποία θέλει να ξεκαθαρίσει πως δεν εμπλέκεται στο σκάνδλο του ΣΑΠΑ εξέδωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Φακοντής, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει πως είναι έτοιμος να δώσει πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και στον τύπο, φέρουν τον πρώην Δήμαρχο Πάφου κ. Σάββα Βέργα να με εμπλέκει στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ. Θέλω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι είχα την όποια ανάμειξη στο φαγοπότι του ΣΑΠΑ".

Παράλληλα, ο κ. Φακοντής τονίζει: "Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι καθαρά συκοφαντικοί από οποιονδήποτε και αν  προέρχονται. Αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι έγιναν από τον κ. Βέργα, αυτό έγινε εκδικητικά, διότι είμαι αυτός που πρωτοστάτησε, κατήγγειλε και έβγαλε στο φως το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ".

"Ως βουλευτής του ΑΚΕΛ, το 2012 ενέγραψα θέμα στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, στην οποία με συγκεκριμένα στοιχεία και αριθμούς παρέπεμπα σε κακοδιαχείριση και διασπάθιση δημόσιου χρήματος στον ΣΑΠΑ. Τα τελευταία γεγονότα επιβεβαιώνουν πανηγυρικά, δυστυχώς, τις καταγγελίες μου" σημειώνει ο βουλευτής του ΑΚΕΛ.

΄Καταληκτικά τονίζει: "Για άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματος μου δηλώνω ότι είμαι έτοιμος και πρόθυμος να δώσω άμεσα ελεύθερη πρόσβαση στην Αστυνομία και τις Ανακριτικές Αρχές στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και τα περιουσιακά μου στοιχεία, παρακάμπτοντας τα όποια νομικά εμπόδια υπάρχουν λόγω βουλευτικής ασυλίας".

 

Δειτε Επισης

Ζημιές καταγράφει την Πέμπτη το ΧΑΚ
Ρεκόρ συμμετοχών στον Γύρο της Πάφου 2024 (video)
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
Έτσι θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τη Μεγάλη Πέμπτη
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Επ. Θεσμών: 6+1 προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις-όριο συνταξιοδότησης κρατικών αξιωματούχων
Σε αναμονή για κατεπείγουσα εξέταση του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ η Βουλή
Η Ευρωβουλή ενέκρινε την οδηγία για την εργασία σε διαδικτυακές πλατφόρμες
Παρατείνεται για ακόμη ένα χρόνο η χρηματοδότηση των ελλειμμάτων του ΟΚΥπΥ-Ο λόγος της απόφασης