ΚΑ: Πλέον πωλείται το μισθωμένο Αγρινό

Σε περίπτωση που το Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών αποφασίσει να δώσει σε Aegean και Ryanair τις πληροφορίες που ζήτησαν, τότε οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν αλλά όχι με στόχο την πώληση του λογότυπου αλλά της μίσθωσης του.

Μετά την πώληση του λογότυπου και της εμπορικής επωνυμίας της εταιρείας στην Κυπριακή Δημοκρατία για προστασία τους από τυχόν απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μη συμβατή κρατική στήριξη στην εταιρεία, κάτι που είναι πολύ πιθανόν,  οι διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές θα αφορούν την αγορά του μισθωμένου λογότυπου. Από τη στιγμή που το λογότυπο πουλήθηκε σε άλλο οργανισμό, η εταιρεία δεν θα μπορούσε να πετά με αυτό και γι’ αυτό σχεδόν ταυτόχρονα συμφωνήθηκε η μακροχρόνια μίσθωση του.

Η εταιρεία ήδη διατρέχει κίνδυνο εφόσον κάποιος από τους πιστωτές κινηθεί εναντίον ή εάν η εταιρεία που της ενοικιάζει τα αεροσκάφη προχωρήσει σε κατάσχεσή τους.

Σε περίπτωση που η εταιρεία τεθεί υπό εκκαθάριση, τότε τα περιουσιακά της στοιχεία θα πωλούνταν το καθένα ξεχωριστά στον οποιονδήποτε και δεν θα διασφαλιζόταν η συνέχιση του ονόματος. Από τη στιγμή που πέρασε στην ιδιοκτησία του κράτους, θα μπορούσε να πωληθεί ή να μισθωθεί ακόμα και μήνες μετά το πιθανό κλείσιμο της εταιρείας εφόσον προέκυπτε σοβαρός ενδιαφερόμενος.

 

Δειτε Επισης

Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός
Στοχευμένη συγκέντρωση δυνητικών επενδυτών στο Λονδίνο-Παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες για επενδύσεις στην Κύπρο