Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Wolt επεκτείνει το δίκτυό της σε Αγία Νάπα και Παραλίμνι!

Όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι κι αν λαχταράς, η Wolt, η πιο cool πλατφόρμα online food delivery στην αγορά, είναι έτοιμη να σε εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! 

Ο χάρτης υπηρεσιών της εταιρείας μεγάλωσε για ακόμα μια φορά και τα μπλε μηχανάκια της που διασχίζουν πλέον και την επαρχία Αμμοχώστου, έρχονται να σε βρουν στο γραφείο, στο σπίτι, στο πάρκο της γειτονιάς ή στην αγαπημένη σου παραλία. Με μόνο μερικά κλικ, πεντανόστιμα φαγητά και ποτά από εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία που βρίσκονται στην Αγία Νάπα, στο Παραλίμνι και στον Πρωταρά φτάνουν γρήγορα κοντά σου. 

Στη Wolt μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο δημοφιλή καφέ όπως τα Costa Coffee και τα Starbucks για να μπορείς να παραγγείλεις εύκολα και γρήγορα τον αγαπημένο σου καφέ, ρόφημα ή σνακ στην επαρχία Αμμοχώστου.
 

 

 

 

 

Η λίστα συνεργατών της εταιρείας εμπλουτίζεται συνεχώς με άφθονες επιλογές, ενώ ανάμεσά τους ξεχωρίζει το ασυναγώνιστο menu του Liquid στην Αγία Νάπα.
 

Έχοντας ως στόχο να ικανοποιήσει όλα τα γευστικά γούστα, η  Wolt  προσφέρει κι άλλες ποιοτικές επιλογές με συνεργασίες όπως: το Karamelomeno Kremmydi Ayia Napa, το Acropolis Quality Food, το Malthouse Beer & Food, το  Gyradiko & Grill by Vangelis, το Gloria Jean's Coffees Ayia Napa, το Sawasdee, το N&V Jacket Potatoes, το Donut Market Paralimni, το Mezzo Coffee, το The Butchery & Co, το Coffee Roasters by Robustos, το Ocean Basket Ayia Napa, το Hans & Gretel Protaras, τα Little Panda Chinese & Sushi Restaurants, το Vangelis Tavern, το BonBon Crepes και το The Loop.

Για να δεις όλες τις συνεργασίες της Wolt στην επαρχία Αμμοχώστου, πάτησε εδώ!

 

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή της Wolt από το Google Play ή το Apple App Store για να παραγγείλεις το αγαπημένο σου ρόφημα, φαγητό, γλυκό ή σνακ. Η πλατφόρμα προσφέρει φωτογραφίες και περιγραφή των προϊόντων, ενώ η υπηρεσία της live παρακολούθησης σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται η παραγγελία σου. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείς να επιλέξεις την «Παράδοση Χωρίς Επαφή» και να πληρώσεις είτε με την πιστωτική σου κάρτα, είτε με μετρητά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιον τρόπο προτιμάς.

Ακόμη, η Wolt ανταμείβει εσένα και τους φίλους σου, όταν μοιραστείς τον προσωπικό κωδικό που θα βρεις εντός της εφαρμογής στο προφίλ σου. Στείλε λοιπόν τον κωδικό σου και μοιράσου τα «κέρδη» με τους φίλους σου. Κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί τον δικό σου κωδικό στην πρώτη του παραγγελία, λαμβάνει τρία κουπόνια των €5 (συνολικά €15) τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει στις 3 πρώτες του παραγγελίες (€5 + €5 + €5). Η Wolt ανταμείβει και εσένα προσφέροντάς σου 3 κουπόνια των €3 (συνολικά €9), για κάθε μία από τις παραπάνω παραγγελίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο επισκέψου το wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram.

Δειτε Επισης

Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών