Μ. Ανδρέου: Νέο McDonald's στη Λάρνακα το 2019

Ως μια ιδιαίτερα πετυχημένα χρονιά χαρακτηρίζει το 2018 ο Managing Director της McDonald's Κύπρου, Μιχάλης Ανδρέου, προαναγγέλλοντας, παράλληλα, το άνοιγμα ενός νέου εστιατορίου της αλυσίδας στη Λάρνακα τη χρονιά που έρχεται.

Διαβάστε ακόμα: 360: Δείτε τη θέα της Λευκωσίας από τον 27ο όροφο
 
Σε συνέντευξη του  στο InBusinessNews, ο κ. Ανδρέου αναφέρεται, μεταξύ άλλων στον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί στο χώρο της εστίασης στην Κύπρο, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι πλέον στην Κύπρο δεν υπάρχουν περιθώρια μεγάλης διεύρυνσης και ιδιαίτερα εισαγωγής International brands. 
 
Ποιες οι σημαντικές τάσεις / γεγονότα / εξελίξεις που αναμένεται να παρακολουθούμε / να προσέξουμε στον τομέα της εστίασης το 2019;
Η τεχνολογία όπως σε όλους τους τομείς προσδιορίζει ήδη τάσεις και στο χώρο της εστίασης. Η εμπειρία που απαιτεί o πελάτης μέσα στο εστιατόριο δημιουργείτai μέσα από μία σειρά τεχνολογικών  εξελίξεων και εφαρμογών. Στα εστιατόριά μας η δυνατότητα παραγγελίας από ψηφιακές οθόνες, η εισαγωγή του ηλεκτρονικού πίνακα του μενού και η ταχύτητα πληρωμής με κάρτα, δημιουργεί μια καινούρια δυνατότητα στη σχέση μας με τους πελάτες.  Πολύ σύντομα σε όλα μας τα εστιατόρια εισάγουμε το Table Service. Ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα παραγγελίας είτε  από τις ηλεκτρονικές οθόνες είτε από το κινητό του και η παραγγελία του θα τον βρίσκει στο τραπέζι του.

Διαβάστε ακόμα: Τα πρώτα σε πωλήσεις smartphones στην Κύπρο
  
Θα διευρυνθεί περαιτέρω ο ανταγωνισμός τη νέα χρονιά; Κατά πόσον υπάρχει περιθώριο για άνοιγμα καινούριων εστιατορίων/αρτοποιείων;
Ο ανταγωνισμός πάντα θα υπάρχει και πάντα θα έχει ένταση. Προσωπικά δεν πιστεύω πως υπάρχουν περιθώρια μεγάλης διεύρυνσης και ιδιαίτερα εισαγωγής International brands. Ότι καινούριο ανοίγει εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο για τη βιωσιμότητά του. Αυτό αφορά και αρτοποιεία και καφετέριες.
 
Τι να αναμένουμε από τον δικό σας Όμιλο το 2019; Οι στόχοι σας το 2019; Ενδέχεται να δούμε άνοιγμα νέων καταστημάτων;
Το άνοιγμα ενός νέου εστιατορίου το 2019 στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο δρόμο της Δεκέλειας.  Με στόχο πάντα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας, την ανάπτυξη των ανθρώπων μας και τον διαρκή εμπλουτισμό του μενού μας. Κινήσεις προσεκτικές και στοχευμένες.
 
Ποια είναι τα σημαντικότερα γεγονότα / επιτεύγματα για τον Όμιλο σας το 2018;
Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά για τα McDonald’s, με σημαντική αύξηση πωλήσεων, παρά το μεγάλο ανταγωνισμό. Ανακαινίστηκαν δύο εστιατόρια, δημιουργήθηκε ένα καινούριο στη Λατσιά και εισήχθη νέα, υψηλή τεχνολογία σ’ όλα μας τα εστιατόρια. Τέλος, ως Κοινωνικά Υπεύθυνη Εταιρεία, δημιουργήσαμε το πρώτο Ronald McDonald House στη Λευκωσία, ένα έργο που υλοποιείται μετά από συμφωνία με το Υπουργείο Υγείας.  Πρόκειται για ένα ξενώνας που θα φιλοξενεί οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο και σ’ άλλα νοσηλευτήρια. Τα McDonalds Κύπρου είναι ο κύριος χορηγός των Ronald McDonald House Charities Cyprus. Η διαρκής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο βρίσκεται στο βαθύ DNA των McDonald’s.

Δειτε Επισης

Σχέδια ενίσχυσης για «χρωματισμένο» γεωργικό πετρέλαιο-Οι δικαιούχοι και ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων
Ρίχνουν μαύρο στις συχνότητες του ΡΙΚ για μία ώρα οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα
Επίτροποι ΚΟΑΠ και Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή προσπάθεια στήριξης αγροτικής οικονομίας
Χαμός στην Βουλή για το ΡΙΚ... Βολές για σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες και μαύρες λίστες
Καταργείται η φορολόγηση εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Με κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Ελεγκτική Υπηρεσία: Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της Γ.Δ. Ανάπτυξης
Συμψηφισμός ποσού ύψους €551,8 εκατομμυρίων από την Κυβέρνηση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2024
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»