Gulf Air: Νέες πτήσεις Λάρνακα-Μπαχρέιν

Αυξάνει τις πτήσεις μεταξύ Μπαχρέιν-Λάρνακα η Gulf Air με ισχύ από 23 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, πλέον θα πραγματοποιεί έξι εβδομαδιαίες πτήσεις, τρεις απευθείας και τρεις μέσω του αεροδρομίου του Κουβέιτ.

Οι απευθείας πτήσεις θα διεξάγονται Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Οι τρεις πτήσεις μέσω Κουβέιτ θα διεξάγονται Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Ο Chief Commercial Officer της εταιρείας Ahmet Janahi εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη που σημαίνει μεγαλύτερη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού.

Η Gulf Air, με αφορμή τις πτήσεις, εγκαινίασε εβδομάδα προσφορών στα εισιτήρια από Λάρνακα, προσφέροντας ανταγωνιστικούς ναύλους για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τώρα έως και τις 30 Απριλίου 2015, στις πτήσεις της που εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα από τη Λάρνακα στο Μπαχρέιν και στη συνέχεια σε Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Βομβάη και Καράτσι.

Πωλήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο μέχρι τις 24 Ιανουρίου 2015 και τα μετ' επιστροφής εισιτήρια της Οικονομικής Θέσης της Gulf Air θα στοιχίζουν από 360 Ευρώ προς του Αμπού Ντάμπι και από 370 Ευρώ προς το Ντουμπάι. Τα εισιτήρια με προορισμό το Αμπού Ντάμπι, για τη διακεκριμένη θέση της Gulf Air (Falcon Gold Class), ξεκινούν από 850 Ευρώ με επιστροφή.* Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει από τώρα μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου 2015 στον ιστότοπο www.gulfair.com ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα και αφορούν σε ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Απριλίου 2015.

*Όλες οι τιμές αναφέρονται σε εισιτήρια με επιστροφή και περιλαμβάνουν φόρους και επιπλέον χρεώσεις. Ισχύουν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις.

 

Δειτε Επισης

Τα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στην επαρχία Πάφου... Μισά-μισά διαμερίσματα και σπίτια ή επαύλεις
Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας