Διεθνές βραβείο στο Azia Resort & Spa

Η κυπριακή ξενοδοχειακή βιομηχανία μπορεί να αναμετρηθεί στον ανταγωνισμό και να λάβει διεθνή βραβεία. Απόδειξη τούτου αποτελεί η πρόσφατη βράβευση του Azia Resort & Spa, που έλαβε το παγκόσμιου φήμης βραβείο πολυτελείας ως Luxury Coastal Resort. 

Το βραβείο απονεμήθηκε από τα World Luxury Hotel Awards κατά τη διάρκεια gala ceremony που πραγματοποιήθηκε στη Νότιο Αφρική και παρομοιάζεται με τα Oscars της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Τα World Luxury Hotel Awards είναι ένας αναγνωρισμένος παγκόσμιος οργανισμός που δίδει αναγνώριση στα πολυτελή ξενοδοχεία για την παγκόσμια κατάταξη τους όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τους και την αριστεία των υπηρεσιών που παρέχονται στους επισκέπτες. Επιπλέον, είναι αποδεκτά ως πυραμίδα επιτεύγματος για ξενοδοχεία και σπα πολυτελείας σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα βραβεία καθιερώθηκαν ως μια γιορτή της τελική επίτευξη αριστείας στις υπηρεσίες. Πρόκειται για επιβράβευση και έπαινο στα ξενοδοχεία και σπα που έχουν διαπρέψει πέρα από την κανονική κλήση του καθήκοντος.

Τα World Luxury Hotel Awards απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες της βιομηχανίας πολυτελών ξενοδοχείων και σπα. Οι νικητές των βραβείων είναι παγκόσμιο σημείο αναφοράς για πολυτελή ξενοδοχεία και σπα για την επίτευξη αναγνώρισης εξαιρετικών υπηρεσιών. Τα βραβεία απονέμονται σε πολυτελή ξενοδοχεία σε διάφορες κατηγορίες.
To Azia Resort & Spa έχει ψηφιστεί και βραβευτεί από πολλούς διεθνείς οργανισμούς όπως: CONDENAST TRAVELLER, ELLE, GRAZIA, WORLD LUXURY SPA AWARDS, TRIP ADVISOR, ZOOVER και άλλα.

Το 2014 έχει λάβει επίσης, τα βραβεία TRIP ADVISOR TRAVELLER’S CHOICE στις κατηγορίες: FAMILY&LUXURY και ZOOVER στην κατηγορία: RECOMMENDED. 

Το Azia Resort & Spa αναφέρεται τακτικά στον διεθνή Τύπο, σε περιοδικά και εφημερίδες όπως, τα CONDE NAST TRAVELLER, HOUSE & GARDEN, THE SUNDAY TIMES TRAVEL, SUNDAY TIMES, THE MAIL, VOGUE, GRAZIA, ELLE, THE TIMES, BRITISH AIRWAYS HIGHLIFE, THE INDEPENDENT,  WEDDING IDEAS, YOU & YOUR WEDDING. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις κατηγορίες και τους νικητές των World Luxury Hotel Awards 2014: http://luxuryhotelawards.com/winners/2014-hotel-awards.

 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών