Aegean: Καλύπτει το κενό των Κυπριακών Αερογραμμών

Σε αναμονή της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κρατική στήριξη που έλαβαν οι Κυπριακές Αερογραμμές, η Aegean εξαγγέλλει νέες πτήσεις από Κύπρο με τη μία να αφορά ένα από τα σημαντικότερα δρομολόγια της κρατικής εταιρείας, αυτό προς Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία σύντομα θα ανακοινώσει κι άλλες πτήσεις από Κύπρο τόσο προς προορισμούς στη Μέση Ανατολή όσο και προς την Ευρώπη θέλοντας να καλύψει μέρος των δρομολογίων που εκτελούν οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Όπως αναφέρει η  AEGEAN, με την έναρξη του θερινού προγράμματος 2015 (τέλος Μαρτίου) αναβαθμίζει το δίκτυο και την παρουσία της στην Κύπρο. Αναλυτικότερα, η εταιρεία εγκαινιάζει την απευθείας σύνδεση της Κύπρου με το Ισραήλ και με το Κίεβο της Ουκρανίας.

Και προς τους 2 προορισμούς οι πτήσεις από τη Λάρνακα  θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A320. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία συνδέει τη Λάρνακα με το Τελ Αβίβ, αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights για τον προορισμό αυτό. Από τη Λάρνακα προς Τελ Αβίβ, οι πτήσεις θα είναι καθημερινές, δηλ. 7 πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας σημαντική χωρητικότητα και επιλογές.

Για το Κίεβο, αντίστοιχα, η εταιρεία επαναφέρει τις πτήσεις που είχαν ξεκινήσει το 2013 αλλά διεκόπησαν το 2014 λόγω των προβλημάτων στη συγκεκριμένη χώρα.

Οι πτήσεις προς το Κίεβο θα εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε: «Η στρατηγική της ανάπτυξής μας από την Κύπρο συνεχίζεται, επενδύοντας στην ποιοτική σχέση που έχουμε δημιουργήσει με την κυπριακή αγορά. Η έναρξη των απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ αντιπροσωπεύει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας μας. Παράλληλα οι νέες αυτές πτήσεις θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αύξηση της τουριστικής κίνησης προς την Κύπρο».

 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι