ACTA: Άμεσα διορισμός υφυπουργού τουρισμού

Ο καινούργιος χρόνος για τον τουρισμό δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αναφέρει πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου Ντίνος Κάκκουρας σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του. «Η αβεβαιότητα από τις εξελίξεις στις Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά και τα αρνητικά μηνύματα από την ρωσική αγορά είναι δύο από τις πολλές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τη νέα χρονιά».

 Όλοι οι συντελεστές του τουρισμού της Κύπρου τόσο τον ιδιωτικό όσο και  κρατικό τομέα θα πρέπει άμεσα να ενσκήψουμε στα διαχρονικά προβλήματα αλλά και στα έκτακτα προβλήματα του τουρισμού  μας και με υπευθυνότητα να βρούμε άμεσα λύσεις, αναφέρεται.

«Ο ACTA με πρόσφατη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει ζητήσει τον άμεσο διορισμό Υφυπουργού ή Επίτροπου Τουρισμού, ο οποίος να ενισχύεται με τη δημιουργία της Εθνικής Επιτροπής Τουρισμού στην οποία θα συμμετέχουν τουριστικοί φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, αλλά και εμπειρογνώμονες. Ο υπεύθυνος του τουρισμού μαζί με την επιτροπή θα έχουν την ευθύνη για τον καθορισμό της στρατηγικής για τον τουρισμό, αλλά και θα επιλύουν έκτακτα περιστατικά όπως τα πιο πάνω».

 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food