Διεθνής διάκριση για το Oceania Club

Σημαντική διάκριση έλαβε από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor το ξενοδοχείο Oceania Club, που αναδείχθηκε ως το Καλύτερο Αll-inclusive Ξενοδοχείο στην Ευρώπη και ως ένα από τα Top 25 Καλύτερα Πολυτελή All-inclusive Ξενοδοχεία στον κόσμο από τα  Travellers’ Choice® Awards για το 2014.

Για 12η χρονιά, τα ετήσια βραβεία TripAdvisor Travellers΄Choice τιμούν τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, βασισμένα σε εκατομμύρια αληθινές και αμερόληπτες κριτικές και απόψεις από εκείνους που γνωρίζουν καλύτερα – τους πραγματικούς ταξιδιώτες. Οι εξαιρετικές βαθμολογίες αφορούσαν τις υπηρεσίες του προσωπικού, το ξεχωριστό επίπεδο διαμονής και τις υποδομές ευεξίας, την μεγάλη ποικιλία σε a la carte εστιατόρια και το μοναδικό τοπίο. Είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που οι φιλοξενούμενοι εκτίμησαν και που όλα μαζί προσφέρουν μια μοναδική «all exclusive» εμπειρία!

To Oceania Club, μέλος πλέον των Ikos Resorts που θα μετονομαστεί σε Ikos Oceania το 2015, πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την έννοια του all-inclusive, δημιουργώντας εμπειρίες διακοπών «Infinite Lifestyle». Ακολουθώντας αυτή τη νέα αντίληψη για τα ελληνικά δεδομένα, θα προσφέρονται υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, με ποιότητα, καλαισθησία, χαρακτήρα και στυλ. Στόχος των Ikos Resorts είναι αυτό το νέο concept να φέρει έναν άλλο αέρα στο all-inclusive υψηλών προδιαγραφών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μεσόγειο γενικότερα. Το Oceania Club θα παραμείνει κλειστό κατά τους χειμερινούς μήνες, ακολουθώντας ένα πλάνο αρχικής ανακαίνισης ύψους 4 εκ. ευρώ και θα ανοίξει ξανά τον Μάρτιο του 2015 ως  Ikos Oceania.  

Το αμφιθεατρικά χτισμένο Ikos Oceania απολαμβάνει την προνομιακή του θέση πάνω στην παραλία και με πλούσιους κήπους συνολικής έκτασης 15 στρεμμάτων να το περιβάλλουν. Τα συνολικά 298 δωμάτια διαφόρων τύπων και οι σουίτες του, βλέπουν το μπλε του Αιγαίου ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της παραλίας με τη φυσική αμμουδιά, της εξωτερικής infinity πισίνας ή της εσωτερικής θερμαινόμενης. Αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους Deluxe Collection προσφέρεται μια επιπλέον πισίνα σε συνδυασμό με πολλά επιπλέον αποκλειστικά προνόμια.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι τα Ikos Resorts, το νέο brand πολυτελών ξενοδοχείων, ξεκινούν την παρουσία τους στην Ελλάδα το 2015. Πρόκειται για μια συνεργασία της Oak Tree Capital Management και της Sani AE. Τα Ikos Resorts, εκτός από το Ikos Oceania που ξεκινά τη λειτουργία του στις 27 Μαρτίου 2015, διαθέτουν ένα ακόμη ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, το Ikos Olivia που θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου 2015. Η Ikos Resorts προγραμματίζει να λειτουργήσει 7-10 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια. Στόχος της είναι να προσφέρει στον ταξιδιώτη απαιτήσεων μια νέα εμπειρία all-inclusive που εστιάζει και στο εύρος αλλά και στην ποιότητα των παροχών, ανεβαίνοντας ένα επίπεδο ψηλότερα. Μέσα από το πρίσμα της κομψότητας, της αυθεντικότητας και του απαράμιλλου service, τα Ikos Resorts πρόκειται να ξεχωρίσουν για το νέο αυτό concept στη Μεσόγειο μέσα στην επόμενη χρονιά.

«Με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό το TripAdvisor ανακοινώνει τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου, που αναδείχθηκαν βάσει των απόψεων εκατομμυρίων ταξιδιωτών οι οποίοι μοιράζονται τις εμπειρίες τους μαζί μας» δήλωσε η Barbara Messing, Διευθύντρια marketing του TripAdvisor. «Όσοι αναζητούν ιδέες και έμπνευση για τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους της επόμενης χρονιάς, η λίστα των ξενοδοχείων που βραβεύθηκαν το 2014 με Travellers’ Choice awards είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους».  
Για περισσότερες πληροφορίες για τα Ikos Resorts www.ikosresorts.com & www.facebook.com/ikosresorts.

Για να δείτε όλους τους νικητές των Travelers’ Choice Awards 2014: www.tripadvisor.com/TravelersChoice.

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ηροδότου: Οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου μέσω του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Minthis: Το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου και προορισμός απόδρασης για κάθε περίσταση
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Τα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στην επαρχία Πάφου... Μισά-μισά διαμερίσματα και σπίτια ή επαύλεις
Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις