Μ. Καλλής: Σημειώνει ότι δεν έχει σχέση με άλλη αεροπορική εταιρεία

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών Μαρίνος Καλλής διευκρινίζει, σε ανακοίνωσή του, ότι δεν έχει άλλη επαγγελματική σχέση με οποιονδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Apollon Investment Fund PLC, πέραν της από κοινού υπηρεσίας τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, καθώς και ότι δεν έχει καμιά επαγγελματική σχέση με άλλη αεροπορική εταιρεία.
 

«Σχετικά  με δημοσιεύματα στον Τύπο, αναφέρω ότι είμαι Πρόεδρος της εταιρείας Apollon Investment Fund PLC («η Εταιρεία»), η οποία κατέχει επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με ευρεία διασπορά σε μετοχές, ομόλογα και καταθέσεις και είναι Δημόσια Εταιρεία εισηγμένη  στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ). Το καταστατικό της Εταιρείας δεν επιτρέπει στρατηγικές επενδύσεις με μεγάλα ποσοστά σε Δημόσιες ή άλλες εταιρείες. Η Εταιρεία ανήκει σε ένα μεγάλο αριθμό μετόχων, γύρω στις 7,000 χιλιάδες, εκ των οποίων ο υποφαινόμενος, όπως επίσης και άλλοι Διοικητικοί Σύμβουλοι της Εταιρείας, έχουν μικρότερο ποσοστό από το 2% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου έκαστος», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι πλήρεις πληροφορίες για την Εταιρεία βρίσκονται στη διάθεση του κοινού μέσω του ΧΑΚ και της ιστοσελίδας της Εταιρείας.

«Συναφώς αναφέρω ότι δεν έχω άλλη επαγγελματική σχέση με οποιονδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Apollon Investment Fund PLC, πέραν της από κοινού υπηρεσίας μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. Επίσης, επιθυμώ να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμιά επαγγελματική σχέση με άλλη αεροπορική Εταιρεία», καταλήγει ο κ. Καλλής, στην ανακοίνωση του.

Δειτε Επισης

Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Ανοίγματα στο Η.Β. για προσέλκυση επενδύσεων-Παρουσίασε τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο ο Χριστοδουλίδης
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων
Βλέπουν αδράνεια και αθέτηση δεσμεύσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Περνέρα
Κώστας Κουμής: Σε ανοδική πορεία ο αγροτουρισμός στην Κύπρο
Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Βιώσιμο μέχρι 2080, βούληση για εξορθολογισμό της επενδυτικής πολιτικής
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας