Louis: Δύο ξενοδοχεία στα καλύτερα All Inclusive

Στη λίστα με τα καλύτερα All Inclusive ξενοδοχεία της Ευρώπης του Trip Advisor για το 2014 περιλαμβάνονται δύο ξενοδοχεία της Louis.

Η λίστα με τίτλο “Travellers’ Choice” καταρτίζεται με βάση εκατομμύρια αξιολογήσεις από τουρίστες που διέμειναν στα ξενοδοχεία και είχαν έτσι την ευκαιρία να ζήσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε όλα τα ξενοδοχεία ανά την ήπειρο.

Δύο ξενοδοχεία της Louis Hotels και συγκεκριμένα, το Louis Ledra Beach και το Louis Phaethon Beach, και τα δύο στην Πάφο, συγκαταλέγονται στα 5 καλύτερα στην κατηγορία των All Inclusive μονάδων της Ευρώπης. Σημειώνεται ότι τα δύο εν λόγω ξενοδοχεία είναι τα μόνα της Κύπρου που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με τα 25 καλύτερα της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, το Louis Ledra Beach κατέκτησε την 2η θέση ανάμεσα σε όλα τα ξενοδοχεία του είδους. To Louis Phaethon Beach κατέκτησε την 5η θέση.

«Οι αξιολογήσεις των ιδίων των φιλοξενούμενων στα ξενοδοχεία της Louis Hotels, αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την αλυσίδα που απαντά σε κάθε σχόλιο ξεχωριστά, αφουγκραζόμενη έτσι τις ανάγκες των τουριστών που για περισσότερες από επτά δεκαετίες την τιμούν με την επιλογή τους», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας τις σημαντικές αυτές αναγνωρίσεις από το ίδιο το κοινό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels κ. Ιάσωνας Περδίος σημείωσε: «Τέτοιες  διακρίσεις δεν αποτελούν παρά επιβεβαίωση και επιβράβευση των συνεχών και άοκνων προσπαθειών της Louis Hotels και των ανθρώπων της για ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος. Είναι δε εξαιρετικής σημασίας καθότι προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ζεστή φιλοξενία και το επίπεδο υπηρεσιών που η χώρα μας προσφέρει. Για μας αυτή η αναγνώριση αποτελεί κίνητρο για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ούτως ώστε η Louis Hotels και η ξενοδοχειακή μας βιομηχανία εν γένει να αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του τουρισμού μας».

 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024