Συνέδρια Γάλλων και Ολλανδών tour operators στην Κύπρο

Με την εμπλοκή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, η Κύπρος επιλέγηκε ως προορισμός διεξαγωγής διαδοχικών συνεδρίων πωλήσεων, με συμμετοχή 415 ταξιδιωτικών πρακτόρων Γαλλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, τα συνέδρια πραγματοποιήθηκαν στην Πάφο από το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτορείων στη Γαλλία SELECTOUR AFAT μεταξύ 02-05.11. 2014 και του Ο.Τ.FRAM 05-08.11. 2014.

Περαιτέρω, ο Σύνδεσμος Οργανωτών Ταξιδιών Ολλανδίας (ANVR) σε συνεργασία με το Γραφείο ΚΟΤ Άμστερνταμ και με τη στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, πραγματοποίησε στην Κύπρο την ετήσια γενική του συνέλευση, από τις 13-16.11.2014 στην Πάφο.

Στο ολλανδικό συνέδριο, όπως αναφέρεται, συμμετείχαν περίπου  250 σύνεδροι από την Ολλανδία, οι οποίοι στα πλαίσια του προγράμματος τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου και να αποκομίσουν τις δικές τους εμπειρίες από την κυπριακή φιλοξενία.

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους Ολλανδούς συνέδρους κατά την εναρκτήρια τελετή της γενικής συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Μεσαιωνική Έπαυλη,  στο Ιερό της Αφροδίτης στα Κούκλια.

Η διοργάνωση των εν λόγω συνεδρίων και η γνωριμία των συνέδρων με την Κύπρο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αφού θα συμβάλει στην προώθηση της χώρας μας στη Γαλλική και Ολλανδική αγορά, αναφέρει ο ΚΟΤ στην ανακοίνωση του.

Η στήριξη πραγματοποίησης τέτοιων εκδηλώσεων εντάσσεται στη Στρατηγική του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού για προβολή της Κύπρου ως ελκυστικός προορισμός και κατά τη χειμερινή περίοδο, συμβάλλοντας έτσι στην άμβλυνση του προβλήματος της τουριστικής εποχικότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο