Βασιλάκης: Βασικό στοιχείο των ΚΑ το brand τους

Ανακοίνωση σχετικά με την περίπτωση των Κυπριακών Αερογραμμών και το ενδιαφέρον της Aegean, εξέδωσε ο ελληνικός, αεροπορικός όμιλος. Η ανακοίνωση περιστρέφεται γύρω από τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της Aegean, Ευτύχιου Βασιλάκη. 

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση σημειώνεται: "Αναφορικά με δημοσιεύματα που εμφανίσθηκαν στον κυπριακό Τύπο όσον αφορά σε δηλώσεις του Αντιπροέδρου της AEGEAN κ. Ευτύχιου Βασιλάκη αναφορικά με τις Κ.Α., κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου στο Ηράκλειο Κρήτης για την παρουσίαση του θερινού προγράμματος της εταιρείας, σας παραθέτουμε για ενημέρωσή σας την απομαγνητοφώνηση σχετικής ερώτησης δημοσιογράφου καθώς και την απάντηση του Ευτύχιου Βασιλάκη".

Στη συνέχεια η Aegean παραθέτει απόσπασμα της συνέντυξης τύπου:
Ερώτηση Δημοσιογράφου: Υπάρχει κάποια εξέλιξη με το θέμα της Cyprus το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο τόλμημα για την Αegean, πρώτον…

Ευτύχιος Βασιλάκης: Η Cyprus είναι σε μία διαδικασία όπου το κυπριακό κράτος, νομίζω, έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί πλέον να την υποστηρίξει και λόγω κόστους και λόγω περιορισμών Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μία εταιρεία η οποία πρακτικά έχουν τελειώσει και τα χρήματά της και η δυνατότητά της να συνεχίσει ανεξάρτητα. Και κινεί μία διαδικασία το κυπριακό δημόσιο, η οποία είναι ουσιαστικά αντίστοιχη περίπου με αυτή που έγινε πριν από 5 χρόνια για την Ολυμπιακή, δηλαδή ζητάνε ποιος ενδιαφέρεται για κάποια στοιχεία ενεργητικού της. Όπως ξέρετε στην διαδικασία έχουν μείνει η Ryanair και εμείς. Το βασικό στοιχείο ενεργητικού είναι το brand.

Αυτό που ξέρω να σας πω είναι ότι αυτό που ενδιαφέρει την Aegean πολύ είναι η ανάπτυξη από την Κύπρο. Είδατε και στους χάρτες, θεωρούμε ότι η Κύπρος είναι μία προέκταση της Ελλάδας, πρακτικά είμαστε εθνικά το ίδιο, η δραστηριοποίηση από εκεί μας ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Το αν θα το κάνουμε ανεξάρτητα ή και μέσα από μία τέτοια συνεργασία θα το δείξουν οι συνθήκες και το πώς θα διαμορφωθεί αυτή η προσπάθεια. Το δεδομένο είναι ότι θα μεγαλώσουμε από την Κύπρο, αυτό είναι το σημαντικό για εμάς και ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει.

 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι