Cyprus Best Golf Hotel το Aphrodite Hills

Το InterContinental Aphrodite Hills Resort Hotel έχει κερδίσει τον τίτλο «Cyprus Best Golf Hotel» και το Aphrodite Hills Golf έχει κερδίσει τον τίτλο «Cyprus Best Golf Course», στην πρώτη τελετή βράβευσης του World Golf Awards που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου στο Algarve, στην Πορτογαλία. 

Όπως αναφέρει σχετική ανκοίνωση, "το πλέον βραβευμένο πέντε αστέρων θέρετρο αναψυχής,  γκόλφ και ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο το οποίο συνδυάζει ενα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, ένα πολυτελές σπα, γήπεδο γκολφ 18-οπών και μια πρώτης κατηγορίας ακαδημία τένις, ανακοίνωνει ότι κέρδισε τα βραβεία «Cyprus Best Golf Hotel» και «Cyprus Best Golf Course»".

Σημειώνεται ότι ο απώτερος σκοπός των World Golf Awards είναι να επιβραβεύσουν την αριστεία στον τουρισμό γκολφ, των παγκόσμιων κλάσης γηπέδων και προορισμών γκολφ. "Αυτά τα εναρκτήρια βραβεία επικεντρώθηκαν στα κορυφαία 130 κράτη που διαμορφώνουν το μέλλον αυτής της δυναμικής βιομηχανίας", αναφέρεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο τουρισμός γκολφ αποτελεί ένα ζωτικό τμήμα στην παγκόσμια αγορά ταξιδιών και του τουρισμού. Υπολογίζεται ότι 600 εκατομμύρια επισκέψεις γκόλφερς έλαβαν χώρα το 2014 στα 32.000 γήπεδα και θέρετρα γκόλφ σε όλο τον κόσμο.

"Ενώ επιβράβευουν την αριστεία σε θέρετρα, γήπεδα και προορισμούς γκόλφ σε όλο τον κόσμο, τα World Golf Awards θα προσπαθήσουν να αυξήσουν τόσο την ποιοτητα της εμπειρίας  του πελάτη όσο και να σημειώσουν βελτίωση στην εγχώρια και διεθνή αγορά τουρισμού γκολφ", καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024