Προσωπικό ΚΟΤ: Σταματήστε τις διαμάχες

Έκκληση προς όλες τις πλευρές, εργαζομένους και Διοίκηση του ΚΟΤ,  να συνεχίσουν να εργάζονται για το καλό του Οργανισμού, απευθύνουν οι Συντεχνίες στον ΚΟΤ με επιστολή προς τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, το προσωπικό του ΚΟΤ παρακολουθεί με έντονο προβληματισμό και ανησυχία τα τεκταινόμενα στον Οργανισμό. “Δεν είναι δυνατό να αναλωνόμαστε σε εσωτερικές διαμάχες αντί ενωμένοι να συστρατευτούμε στην επίτευξη του ρόλου που μας έχει εμπιστευτεί η Πολιτεία που δεν είναι άλλος από την προώθηση, την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του τουρισμού”, αναφέρεται.

Οι Συντεχνίες καλούν όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν “και  αναμένουμε ότι ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων ή των παραλείψεων του και δεν θα μεταθέτει τις ευθύνες αλλού”.

“Ως Συντεχνίες καλούμε όλους τους Συναδέλφους να επικεντρωθούν αποκλειστικά στην εργασία τους και όχι μόνο να συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο και ευσυνειδησία αλλά και να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόοδο και ανάπτυξη του Οργανισμού”, αναφέρουν στην επιστολή, ενώ καλούν παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο έχει εναποθέσει η Πολιτεία τις τύχες του Οργανισμού να λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση της ομαλότητας στη λειτουργία του Οργανισμού.

Εν συνεχεία, αφού χαιρετίζουν όλες τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου που σκοπό έχουν την εξυγίανση και ενδυνάμωση του ΚΟΤ, εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και ευχαριστίες προς τον Υπουργό για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την επίλυση των προβλημάτων του Οργανισμού.

“Αναμένουμε επίσης την όσο το δυνατό γρηγορότερη λήψη διορθωτικών μέτρων βάσει των πορισμάτων της διεξαχθείσας έρευνας αναφορικά με τα ευρήματα της έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας για να επέλθει η ηρεμία στον Οργανισμό και να επικεντρωθούμε όλοι στο ρόλο που έχουμε να επιτελέσουμε”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Hellenic Bank Mobile App: Δάνεια με ηλεκτρονική υπογραφή εύκολα από το κινητό
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
ΗΠΑ: Δύο εγγεγραμμένες στην Κύπρο εταιρείες στις νέες κυρώσεις κατά Λευκορωσίας
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Σοβαροί κίνδυνοι για οικονομία αν κλιμακωθεί η ένταση-Οι ανησυχίες και τι φοβίζει τον επιχειρηματικό κόσμο
FDI screening: Διαφωνίες και δυστοκία συναίνεσης για το πλαίσιο ελέγχου άμεσων ξένων επενδύσεων