Κάθαρση και μέτρα απαιτούν οι συντεχνίες του ΚΟΤ

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία για τα τεκταινόμενο στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού εκφράζουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι δύο συντεχνίες εργαζομένων του ΚΟΤ, ανακοίνωση η οποία απευθύνεται στον υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Λακκοτρύπη.

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις και την κόντρα που είδε τα φώτα της δημοσιότητας μεταξύ ΔΣ και του γενικού διευθυντή του Οργανισμού, οι συντεχνίες απευθυνόμενες προς όλους τους εμπλεκόμενους απαιτούν κάθαρση και όσοι έχουν τις όποιες ευθύνες να τις αναλάβουν.

Μάλιστα, οι συντεχνίες του ΚΟΤ καλούν το ΔΣ του Οργανισμού να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλότητα στον ΚΟΤ. Εξάλλου, οι συντεχνίες παρέχουν στήριξη στο συμβούλιο του Οργανισμού τονίζοντας στην ανακοίνωσή τους πως θα στηρίξουν κάθε ενέργεια του ΔΣ, η οποία αποσκοπεί στην εξυγίανση και ομαλοποίηση του ΚΟΤ.

«Εκεί και όπου αποδεδειγμένα υπάρχουν ευθύνες να απονεμηθούν. Εφιστούμε δε την προσοχή όλων ότι πρέπει να αποφεύγεται ο μηδενισμός των πάντων και η στοχοποίηση προσωπικού» αναφέρει η ανακοίνωση των συντεχνιών. Μάλιστα, τονίζεται: «Όλες οι αποφάσεις πρέπει να είναι νόμιμες και να ακολουθούνται ευλαβικά όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες».

Καταληκτικά στην ανακοίνωσή τους οι συντεχνίες του ΚΟΤ εκφράζουν ευχαριστίες στον υπουργό Ενέργειας, για τις ενέργειες που κάνει για επίλυση των προβλημάτων του Οργανισμού. «Αναμένουμε την όσο το γρηγορότερο λήψη διορθωτικών μέτρων βάσει των πορισμάτων της διεξαχθείσας έρευνας αναφορικά με τα ευρήματα της έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας για να επέλθει η ηρεμία στον Οργανισμό και να επικεντρωθούμε όλοι στον ρόλο που έχουμε να επιτελέσουμε» καταλήγει η ανακοίνωση, η οποία απευθύνεται στον Γιώργο Λακκοτρύπη και κοινοποιείται στο ΔΣ του ΚΟΤ, στον γενικό διευθυντή αλλά και σε όλο το προσωπικό του Οργανισμού.

 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food