Χειμερινές προσφορές από τα ξενοδοχεία

Στο διαδίκτυο βρίσκεται ο νέος κατάλογος προσφορών του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), αναφέρει, σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος.

Όπως αναφέρει, «συνεπής στην πολιτική που προωθεί εδώ και αρκετά χρόνια για ανάπτυξη του Εσωτερικού Τουρισμού, ο ΠΑΣΥΞΕ συνεχίζει την προσφορά ελκυστικότατων τιμών με σημαντική έκπτωση για τους συμπατριώτες μας, σε 55 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών, μελών του Συνδέσμου, που μετέχουν στον νέο κατάλογο του εσωτερικού τουρισμού για τη χειμερινή περίοδο Νοεμβρίου 2014 - Μαρτίου 2015».

 

Ο Σύνδεσμος σημειώνει ότι για τον Νοέμβριο, οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από €14.00 το άτομο σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (για διαμονή 2 ατόμων), και από €20.00 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων) και προσθέτει ότι κατέβαλε έντονη προσπάθεια και ενθάρρυνε τα μέλη του να παραμείνουν σε λειτουργία κατά τη χειμερινή περίοδο νοουμένου ότι τα οικονομικά τους δεδομένα θα το επέτρεπαν.

«Δυστυχώς, οι αντιξοότητες της οικονομικής κρίσης, οι αλματώδεις αυξήσεις σε όλους τους κύριους συντελεστές κόστους, με προεξάρχον το «τσουχτερό» ενεργειακό κόστος και η συνεχιζόμενη επιδείνωση του προβλήματος της εποχικότητας του τουρισμού μας τα τελευταία χρόνια, είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των μονάδων που συμμετέχουν στον νέο χειμερινό κατάλογο των ειδικών προσφορών των μελών του ΠΑΣΥΞΕ, από 59 που ήταν πέρσι σε 55. Αποτέλεσμα, που από μόνο του απαιτεί σοβαρό προβληματισμό της πολιτείας, ώστε η τουριστική Κύπρος να μην καταλήξει ως ακόμη ένας εποχιακός –καλοκαιρινός μόνον– προορισμός του «ήλιου και της θάλασσας», μια και διαθέτει τα στοιχεία για ολόχρονο τουρισμό», συμπληρώνει.

Ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι ο νέος χειμερινός κατάλογος με τις ελκυστικές τιμές, ο οποίος καλύπτει την περίοδο από 1/11/2014 μέχρι 31/3/2015, διατίθεται ήδη στο διαδύκτιο, στις ιστοσελίδες του ΠΑΣΥΞΕ, και του ΚΟΤ: www.cyprushotelassociation.org, www.visitcyprus.com, www.visitcyprus.biz.

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι