"Να διατηρηθεί ο εθνικός μας αερομεταφορέας"

Κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «Όχι άλλοι εργαζόμενοι στην ανεργία», «Κλείσιμο Κυπριακών Αερογραμμών = 1.000 νέοι άνεργοι», «Ο τόπος χρειάζεται Εθνικό Αερομεταφορέα» και «Απαιτούμε διασφάλιση του Ταμείου Προνοίας» οι εργαζόμενοι των Κυπριακών Αερογραμμών πραγματοποιούν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Οι εκπρόσωποι των συντεχνιών των υπαλλήλων έχουν ήδη ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ΓΓ της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ Αντώνης Νεοφύτου ο Υπουργός αρνήθηκε τη συνάντηση.

Ο κ. Νεοφύτου ζήτησε από τους εργαζομένους να συνεχίσουν τον αγώνα για να ανατρέψουν την πορεία πώλησης των Κυπριακών Αερογραμμών.

Ο ΓΓ της ΟΗΟ ΣΕΚ Αντρέας Ηλία δήλωσε στους εργαζομένους ότι θα εξακολουθήσουμε να ασκούμε πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου να καθοριστούν συναντήσεις με πολιτικά κόμματα και αρμόδιους φορείς ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Σε δηλώσεις τους οι εργαζόμενοι τόνισαν την ανάγκη η Κύπρος να διατηρήσει τον εθνικό της αερομεταφορέα και να μην τον ξεπουλήσει σε ξένη εταιρεία.

Όπως ανέφεραν επίσης τα €100 εκατομμύρια ζημιών των Κυπριακών Αερογραμμών είναι το αποτέλεσμα των κακών χειρισμών των κυβερνήσεων και όχι των λαθών των εργαζομένων οι οποίοι δεν πρέπει να θυματοποιηθούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα