Η Πάφος θέλει τους Γερμανούς της

Συντονισμένα και οργανωμένα οι φορείς του τουρισμού της Πάφου καταρτίζουν σχέδιο δράσης προώθησης της περιφέρειας σε γερμανικές και αυστριακές πόλεις.

Ενόψει των νέων εξελίξεων με την ενίσχυση των πτήσεων από τη Γερμανία και Αυστρία, και μετά από ευρεία σύσκεψη παραγόντων, ξενοδόχων και ειδικών σε θέματα μάρκετινγκ με συντονιστή την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, έχουν αποφασισθεί σειρά δράσεων και έχουν ήδη τροχοδρομηθεί συγκεκριμένες ενέργειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, έχουν προωθηθεί  στοχευμένες ενέργειες για το επόμενο εξάμηνο Oκτωβρίου –Μαρτίου  2015, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη διοργάνωση ή και συμμετοχή σε εργαστήρια και παρουσιάσεις στις περιοχές από τις οποίες θα υπάρχουν πτήσεις. Συγκεκριμένα, από περιοχές όπως Βιέννη και ευρύτερα, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Βρέμη, Βερολίνο, Ερφούρτη και Κολωνία.

Επίσης, αποστολή σε τακτά χρονικά διαστήματα newsletter για τις νέες πτήσεις και τον προορισμό σε τουριστικούς πράκτορες και άλλους παράγοντες, καθώς και τη συμμετοχή σε εκθέσεις εξωτερικού, στοχεύοντας σε επαγγελματίες και σε  κοινό.

Επίσης, αποφασίστηκε, προστίθεται στην ανακοίνωση, να δοθεί έμφαση και σε ειδικευμένες μορφές τουρισμού  που η Πάφος μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα, αλλά και στη διοργάνωση και φιλοξενία στην Κύπρο και δη στην Πάφο τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων  από τις περιοχές  προς τις οποίες θα υπάρχουν πτήσεις.

Με τις πρώτες πτήσεις, οι εταίροι Κύπρου σε συντονισμό με τις αερογραμμές θα διοργανώσουν ειδικό ταξίδι για τουριστικούς πράκτορες, στοχεύοντας στην καλύτερη ενημέρωση και παρουσίαση του προορισμού.

Προωθείται ακόμη – όπως αναφέρεται – η εξέταση του ενδεχόμενου υλοποίησης διαφημιστικής εκστρατείας για προβολή του προορισμού σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, διοργάνωση ραδιοφωνικών διαγωνισμών, περιοδικά, τοπικές εφημερίδες κ.α στην Γερμανία-Αυστρία, αλλά και η εξέταση του ενδεχόμενου σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες δημοσίων σχέσεων σε Αυστρία και Γερμανία να γίνουν εκστρατείες προώθησης.

Επιπρόσθετα, εντός του τρέχοντος μηνός αναμένεται η ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων μεταξύ των διαφόρων εταίρων και ολοκλήρωση του σχεδίου δράσης.

Το όλο θέμα θα απασχολήσει τους φορείς σε επόμενη συνεδρία.

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο