Cafe Nero: Νέο κατάστημα στην πρώην Blinkers

Το πέμπτο κατάστημα της αλυσίδας Café Nero, σε μόλις 15 μήνες παρουσίας στην κυπριακή αγορά, προγραμματίζει να λειτουργήσει ο όμιλος PHC Franchised Restaurants Public Ltd.

Το νέο κατάστημα Café Nero σχεδιάζεται να λειτουργήσει πριν το τέλος του έτους στον χώρο όπου μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε το νυκτερινό κέντρο διασκέδασης και μπιραρία Blinkers.

Ο χώρος που χωρίζεται σε δύο βασικά μέρη θα φιλοξενήσει το μαγαζί Café Nero στο ένα από αυτά, προσθέτοντας έτσι στην αλυσίδα ακόμη ένα κατάστημα μετά από αυτά που ήδη λειτουργούν σε Λάρνακα (περιοχή Μακένζι), Λεμεσό (Limassol Marina), Πάφο (Kings Avenue Mall) αλλά και στη Λευκωσία, στην πολυσύχναστη οδό Ονασαγόρου. Πάντως, ο όμιλος της PHC θεωρεί την περιοχή Έγκωμης ως ιδιαίτερα ελκυστικά, ενώ το μεγάλο συν για τον χώρο της πρώην Blinkers είναι ο μεγάλος χώρος στάθμευσης και η μη εγγύτητα του σε κατοικημένη περιοχή που προκαλεί κυκλοφοριακή συμφόρηση ή άλλα προβλήματα.

Η πορεία ανάπτυξης των Nero στην Κύπρο
Η PHC Franchised Restaurants Public Ltd. άνοιξε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Nero τον Μάιο του 2013 στην περιοχή Μακένζι, εκεί όπου η καρδιά των νέων και του καλοκαιριού έδωσε πνοή στην επί χρόνια ξεχασμένη παραλιακή περιοχή. Στους επόμενους μήνες νέα καταστήματα προστέθηκαν στην αλυσίδα και σήμερα λειτουργούν παγκύπρια συνολικά τέσσερεις καφετέριες.

Από την καρδιά του Λονδίνου
Πριν 17 χρόνια στην καρδιά του Λονδίνου ο Τζέρι Φορτν εξασφάλισε πέντε εμπορικούς χώρους και άνοιξε τα πρώτα καταστήματα Nero. Σκοπός του ιδρυτή της αλυσίδας ήταν να προσφέρει καλό, ιταλικό εσπρέσο στη λονδρέζικη αγορά. Ο σκοπός παραμένει ίδιος, ωστόσο, σήμερα η αλυσίδα λειτουργεί μεγάλο αριθμό καφετεριών στη Μεγάλη Βρετανία, στην Πολώνία, στη Μέση Ανατολή, στις ΗΠΑ και βεβαίως στην Κύπρο από το 2013.

 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food