Συντεχνίες ΚΟΤ: Να μη στοχοποιείται όλος ο Οργανισμός

Τον υπουργό Τουρισμού συνάντησαν οι Συντεχνίες των Εργαζομένων του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΥΚΟΤ-ΟΗΟ ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ ΚΟΤ) κατόπιν πρόσκλησης του Γιώργου Λακκοτρύπη.

Η όλη συνάντηση, σύμφωνα με τις συντεχνίες, διεξήχθη σε άριστο κλίμα και με ειλικρινή διάθεση από όλα τα μέρη για συνεργασία προς επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός. «Έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του ΚΟΤ συναποφασίστηκε όπως συνεχιστούν οι συναντήσεις για εξέταση ζητημάτων που αφορούν την αναδιοργάνωση του Οργανισμού και το μέλλον του Οργανισμού γενικότερα».

Οι εργαζόμενοι στον ΚΟΤ, προστίθεται, συμμερίζονται τις ανησυχίες και προβληματισμούς του Έντιμου κ. Υπουργού για την όλη κατάσταση που διαμορφώθηκε ενόψει και των διαπιστώσεων  της έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή για το έτος 2013.

«Ταυτόχρονα όμως πιστεύουμε ότι η στοχοποίηση ολόκληρου του Οργανισμού και ο εκμηδενισμός του πολύτιμου από κάθε άποψης έργο που αποδεδειγμένα προσφέρει στη χώρα μας δεν αποτελούν εποικοδομητική στάση. Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό το οποίο με ζήλο διεκπεραιώνει τα καθήκοντα του με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού».

Εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας για την όλη στάση που τήρησε μέχρι τώρα ο Έντιμος κ. Υπουργός και δηλώνουμε απερίφραστα την στήριξη μας σε όλες του τις προσπάθειες που αποσκοπούν στην επίλυση των προβλημάτων του ΚΟΤ. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα την αποφασιστικότητα που επέδειξε για διεξαγωγή ερευνών για τις διαπιστώσεις της έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή και ζητούμε πλήρη διαλεύκανση όλων των περιπτώσεων για να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου