National Champion στα European Business Awards η Food Ram

Η Food Ram Trading Ltd έχει βραβευτεί από το European Business Awards για τα έτη 2014/15 και της έχει απονεμηθεί ο τίτλος National Champion (Cyprus).

Η Food Ram θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον τομέα της Καινοτομίας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τα βραβεία χορηγεί η RSM International.

The European Business Awards, είναι ίσως ο σημαντικότερος  διαγωνισμός βραβείων για επιχειρήσεις στην Ευρώπη. με ένα  επιτελείο 150 κριτών που αποτελείται από  πρωτοπόρες επιχειρήσεις, εξέχουσες προσωπικότητες, βιομηχανίες, ακαδημαϊκά κέντρα και επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη, αξιολογήθηκαν σε πρώτο στάδιο, για το υφιστάμενο έτος, πέραν των 24,000 επιχειρήσεων, προερχόμενων από 33 Ευρωπαϊκές χώρες.

Μετά την επιλογή αριθμού εταιρειών σε πανευρωπαικό επίπεδο που πληρούσαν τα κριτήρια για να είναι υποψήφιες για το βραβείο, δηλ. Την Εμπορική Επιτυχία, την Καινοτομία και την Εταιρική ηθική στην Ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα, προχώρησαν στο δεύτερο στάδιο. Την επιλογή των καλυτέρων σε Εθνικό επίπεδο. Οι  εταιρείες που έχουν λάβει τον τίτλο του National Champion,  θα προχωρήσουν στη επόμενη φάση του διαγωνισμού σε Πανευρωπαικό επίπεδο.  

Ο Ανδρέας Φραντζιάς, ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της Food Ram, σχολίασε την βράβευση: «Είμαστε πολύ περήφανοι που μας έχει απονεμηθεί ο τίτλος του National Champion, από τα European Business Awards γιατί φιλοξενoύν την ελίτ των εταιρειών της Ευρώπης.  

Είναι μια διεθνής κι εξαιρετικά τιμητική αναγνώρηση κι επιβράβευση των πολύχρονων κι επίπονων προσπαθειών μας. Οταν ξεκινούσαμε αυτή την πορεία πριν 23 χρόνια, με μηδενικά κεφάλαια, με έγνοια την επιβίωση, δεν διανοούμαστε ποτέ να φτάσουμε στην κορυφή. Ομως, με σκληρή δουλειά, εντιμότητα κι αφοσίωση σ αυτό που υπηρετούμε, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας –απο τους πιο μικρούς, μέχρι τις πολυεθνικές βιομηχανίες- σε Κύπρο κι εξωτερικό. Με φιλοσοφία μας το «Together we can make it better»,  συνεργαστήκαμε κι αναπτύξαμε στο εργαστήριο και την παραγωγή μας καινοτόμα προιόντα-βελτιωτικά, για τις Βιομηχανίες τροφίμων, αναβαθμίζοντας  την ποιότητα των προιόντων τους και  προσδίδοντας τους ηγετική θέση στην αγορά.  Η επιτυχία των προιόντων των πελατών μας,  μας προσέδιδε πάντοτε την απόλυτη επαγγελματική ικανοποίηση.  Αυτός ήταν κι ο στόχος μας». Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο γεγονός ότι η επιλογή της Foodram έγινε αποκλειστικά από την επιτροπή αξιολόγησης των EBA Awards χωρίς την οποιαδήποτε εμπλοκή ή δική μας αίτηση.  

Από το 2007, τα European Business Awards αναδεικνύουν τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Ευρώπης στους ευρύτερους τομείς της βιομηχανίας, εμπορίου και υπηρεσιών.

Οι νικητές θα παρουσιαστούν στην τελετή απονομής των βραβείων, της οποίας το κοινό θα αποτελείται από ηγέτες κρατών, βιομήχανους, επιχειρηματίες, εξέχουσες προσωπικότητες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακαδημαϊκούς.
Οι νικητές του διαγωνισμού 2013/14 θα απαγγελθούν στη τελετή της απονομής των βραβείων, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2015.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισπευτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.businessawardseurope.com

 

Δειτε Επισης

Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food