Coffee Island: Εθνική Πρωταθλήτρια στα European Business Awards

Εθνικός Πρωταθλητής στα European Business Awards ανακηρύχθηκε η Coffee Island, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφεκοπτείου franchise, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα το εξωτερικό.

Ο κ.  Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε επιλεγεί για να αντιπροσωπεύσουμε την Ελλάδα ως National Champion. Τα European Business Awards είναι μια διεθνής διοργάνωση που επιβραβεύει τις πιο δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης και αναμένουμε τον επόμενο γύρο της διαδικασίας αξιολόγησης, όπου μπορούμε να εξηγήσουμε σε περισσότερο βάθος το πώς  χτίσαμε την επιτυχία της επιχείρησής μας».

Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι Ευρωπαίοι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, η Coffee Island επιλέγηκε μεταξύ των 60 ελληνικών επιχειρήσεων που θα διαγωνιστούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού όπου οι εθνικοί φιναλίστ θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που θα επιβραβεύσει τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης με τον τιμητικό τίτλο ‘‘Ruban d’Honneur’. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να ψηφίσει τον “National Champion” για κάθε συμμετέχουσα χώρα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το Φεβρουάριο του 2015 και μετέπειτα θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο αξιολόγησης, ώστε έως το ερχόμενο καλοκαίρι να ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Τα European Business Awards είναι ένα ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα το οποίο αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πρόγραμμα έχει αναγνωριστεί ως η μεγαλύτερη διοργάνωση βραβείων στην ευρωπαϊκή αγορά και είναι ευρέως γνωστό ως η κορυφαία πλατφόρμα επιχειρήσεων σε όλη την ήπειρο. Φέτος έχει ασχοληθεί με πάνω από 24.000 επιχειρήσεις σε 33 χώρες σε όλη την Ευρώπη.
Πρόκειται για ένα διεθνούς κύρους θεσμό που στηρίζεται από εκπρόσωπους επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς εκπρόσωπους από όλη την Ευρώπη.

 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024