Droushia Heights: Πιστοποιητικό Αριστείας από Trip Advisor

Το Πιστοποιητικό, το οποίο επιβραβεύει την άριστη φιλοξενία, δίνεται μόνο σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor. Οι επιχειρήσεις στις οποίες απονέμεται το Πιστοποιητικό Αριστείας βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύουν το ανώτερο κλιμάκιο αυτών που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του TripAdvisor.
Το βραβείο του Ξενοδοχείου Droushia Heights ακολουθεί την πλήρη ανακαίνιση και ποιοτική αναβάθμιση του πριν από ένα χρόνο. «Από τότε, το Ξενοδοχείο έχει καταφέρει να λαμβάνει σταθερά άριστες κριτικές πελατών μέσω της μοναδικής αρχιτεκτονικής του, τα κομψά και άνετα δωμάτια και σουίτες, τη γραφική του τοποθεσία, την απρόσκοπτη και πανέμορφη θέα του, καθώς και την ιδιαίτερη σημασία που δίνει στο περιβάλλον και, πάνω απ 'όλα, στους επισκέπτες του», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η κα Ειρήνη Παπασάββα, Διευθύντρια του Ξενοδοχείου, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της: ‘’Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι που έχουμε βραβευτεί με το Πιστοποιητικό Αριστείας του TripAdvisor. Από την έναρξη της λειτουργία του ‘’νέου’’ Droushia Heights Hotel, έχουμε καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να εξασφαλίσουμε ότι η φιλοξενία στο δικό μας σημείο της Κύπρου θα υπερβαίνει κατά πολύ τις προσδοκίες. Η λήψη, ως εκ τούτου, ενός βραβείου βασισμένου στη γνώμη των αποδεκτών των προσπαθειών μας, εκείνων δηλαδή που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για μας, είναι η πιο ικανοποιητική ανταμοιβή στην οποία θα μπορούσαμε να ελπίζουμε. Εκ μέρους όλων μας στο Droushia Heights Hotel, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες μας και να τους διαβεβαιώσω ότι το ξενοδοχείο μας θα συνεχίσει να προσφέρει ποιότητα και ευχάριστες εμπειρίες!’’

‘’Το TripAdvisor είναι στην ευχάριστη θέση να τιμήσει τις εξαιρετικές επιχειρήσεις φιλοξενίας για τη συνέπεια τους στην αριστεία’’, δήλωσε ο Marc Charron, President for Business του TripAdvisor. ‘’Το Πιστοποιητικό Αριστείας δίνει την αναγνώριση που αξίζει σε επιχειρήσεις με κορυφαίες επιδόσεις σε όλο τον κόσμο με βάση την άποψη των πελατών τους. Από την Αυστραλία μέχρι τη Ζιμπάμπουε, θέλουμε να χειροκροτήσουμε τις επιχειρήσεις φιλοξενίας που πρόσφεραν εκπληκτικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες του TripAdvisor."

 

Δειτε Επισης

Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Ανοίγματα στο Η.Β. για προσέλκυση επενδύσεων-Παρουσίασε τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο ο Χριστοδουλίδης
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων
Βλέπουν αδράνεια και αθέτηση δεσμεύσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Περνέρα
Κώστας Κουμής: Σε ανοδική πορεία ο αγροτουρισμός στην Κύπρο
Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Βιώσιμο μέχρι 2080, βούληση για εξορθολογισμό της επενδυτικής πολιτικής
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας