Etihad Airways: Καθημερινές πτήσεις από 1η Ιουλίου

Το πτητικό της πρόγραμμα προς τη Λάρνακα αποφάσισε να ενισχύσει σημαντικά η Etihad Airways. Ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ξεκινάει από την 1η Ιουλίου 2014 καθημερινές πτήσεις, ενδυναμώνοντας έτσι περαιτέρω το τουριστικό ρεύμα από και προς την Κύπρο, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Συγκεκριμένα, η πτήση EY093 θα πραγματοποιείται καθημερινά με αναχώρηση από Άμπου Ντάμπι στις 09:25 και άφιξη στην Κύπρο στις 12:50 τοπική ώρα. Η πτήση EY094 θα αναχωρεί από Λάρνακα στις 14:35 με άφιξη στο Άμπου Ντάμπι στις 19:30 τοπική ώρα. Μετά τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου, η Etihad Airways θα αυξήσει το βασικό της δρομολόγιο από το Άμπου Ντάμπι προς τη Λάρνακα σε πέντε φορές την εβδομάδα (από τρεις που είναι σήμερα) και οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Για όλες τις πτήσεις από και προς Κύπρο, η Etihad Airways χρησιμοποιεί αεροσκάφη τύπου Airbus A320, χωρητικότητας 136 επιβατών, με 16 διακεκριμένες (Pearl Business Class) και 120 οικονομικές θέσεις (Coral Economy Class).

Όπως δήλωσε ο κ. Abdelrahman Abdullah Al Madhloum Al Suwaidi, γενικός διευθυντής της Etihad Airways στην Κύπρο η ενίσχυση του πτητικού προγράμματος της εταιρείας προς τη Λάρνακα αποδεικνύει τη δέσμευση της για τη διαρκή διαμόρφωση του παγκόσμιου δικτύου της. «Οι επιπλέον πτήσεις προς και από τη Λάρνακα θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές και ευελιξία, καθώς και καλύτερη συνδεσιμότητα στο Άμπου Ντάμπι. Οι πρόσθετες πτήσεις θα υποστηρίξουν επίσης τη συνεχή ανάπτυξη των επιχειρηματικών και εμπορικών σχέσεων, αλλά και του τουρισμού αναψυχής στο Άμπου Ντάμπι, και μέσω αυτού προς μια μεγάλη επιλογή προορισμών προς την περιοχή του Κόλπου, την Ινδική Υποήπειρο, την Ασία και την Αυστραλία», τόνισε.

 

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ