Σύνδεση Κύπρου-Ιράκ με τη Zagrosjet

Εφτασε το μεσημέρι της Τρίτης, 3 Ιουνίυο, στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Ιράκ  αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Zagrosjet. Η αερογραμμή θα συνδέει την Λάρνακα με την πόλη Ερμπίλ του Ιράκ, με πτήσεις που θα εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα, με αεροσκάφη τύπου Airbus 320 και 321.  

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Wes Porter, καλωσόρισε την Zagrosjet στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι η αερογραμμή, επανασυνδέει την Κύπρο με το Ιράκ, γεγονός το οποίο δημιουργεί καινούργιες προοπτικές συνεργασίας  σ’ όλους τους τομείς, όπως είναι η επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός, όπως επίσης η διαπολιτισμική ανταλλαγή ιδεών και κουλτούρας».

Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι «το επιβατικό κοινό στο Ερμπίλ θα αναγνωρίσει γρήγορα ότι η Κύπρος, εκτός από έναν εκπληκτικό τουριστικό προορισμό, αποτελεί επίσης, μια πύλη μέσω της οποίας οι Ιρακινοί μπορούν να ταξιδέψουν στον υπόλοιπο κόσμο, όπως είναι η Ευρώπη και η Βόρειος Αφρική. Παράλληλα οι ταξιδιώτες της Κύπρου έχουν από σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Ερμπίλ και να γνωρίσουν από κοντά το διαμάντι του Βορείου Ιράκ και της Μέσης Ανατολής» ανέφερε ο κ. Porter.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «μιλώντας εκ μέρους της Zagrosjet ο κ. Kregar Gardi, Εμπορικός Διευθυντής της αερογραμμής, εξέφρασε τη χαρά του για τη σύνδεση Λάρνακας – Ερμπίλ και τόνισε ότι η Κύπρος, αποτελεί για τους Ιρακινούς, ένα εξελισσόμενο τουριστικό προορισμό, ενώ εξήρε και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στις αεροπορικές εταιρείες το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας».

Στο πλαίσιο της υποδοχής της πρώτης πτήσης από το Ερμπίλ, η Hermes Airports «προσέφερε στους πρώτους επιβάτες, παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα» δηλαδή σουτζούκο και κουμανταρία.

Μετά την υποδοχή των πρώτων επιβατών από το Ιράκ, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Wes Porter «προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Zagrosjet και του οργανισμού διοργάνωσης ταξιδιών Start Airline που αποτελεί συνεργάτη της αερογραμμής».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα