Jamie’s Italian και PHC καλωσόρισαν τον Jamie Oliver στην Κύπρο

Στην Κύπρο βρέθηκε την περασμένη βδομάδα, ο πασίγνωστος σεφ Jamie Oliver και έτσι το πρωινό της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023, επισκέφθηκε το εστιατόριο Jamie’s Italian στην Έγκωμη!

Η ομάδα του ομίλου PHC Franchised Restaurants, εκπροσώπου των εστιατορίων του Jamie Oliver στην Κύπρο, Jamie’s Italian, Jamie Oliver Kitchen και Jamie Oliver’s Diner, υποδέχτηκε τον σεφ, καθώς και εκλεκτούς συνεργάτες και εκπρόσωπους των ΜΜΕ, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Jamie Oliver από κοντά και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό για την περίσταση μενού, φτιαγμένο από τους chefs του εστιατορίου, αλλά και από τον Jamie Oliver.

Το 2016 ήταν η χρονιά που άνοιξε το πρώτο εστιατόριο του Jamie Oliver στην Κύπρο, με το Jamie’s Italian να χαρακτηρίζεται ως η επιτομή της casual dining εστίασης, προσφέροντας στον επισκέπτη ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στην αυθεντική ιταλική κουζίνα με πινελιές Jamie Oliver.

O chef Jamie Oliver κι ο κορυφαίος συνεργάτης του Ιταλός Gennaro Contaldo, μαζί με τους έμπειρους Κύπριους chef του εστιατορίου, δημιουργούν ένα μενού από πρωτότυπα πιάτα, φτιαγμένα με ολόφρεσκα εποχικά υλικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε προϊόντα ελευθέρας βοσκής και σε βιώσιμες καλλιέργειες.

Το 2020 ήρθε στην Κύπρο το Jamie Oliver’s Diner, με ένα μενού εμπνευσμένο από τα ταξίδια του Jamie Oliver στις ΗΠΑ, με αυθεντικές Αμερικάνικες συνταγές, ενώ ήταν το πρώτο διεθνές brand, που λειτούργησε με βάση τη νέα τάση στο χώρο της εστίασης, που ονομάζεται «dark kitchen» ή «ghost kitchen». Το κοινό δηλαδή, απολαμβάνει το μενού, αποκλειστικά στο σπίτι με την υπηρεσία Delivery στη Λευκωσία.

Πρόσφατα, το 2022 άνοιξε το νέο εστιατόριο του Jamie Oliver στη Μαρίνα Λεμεσού, το Jamie Oliver Kitchen. Όλη η τέχνη, η εμπειρία και τα μυστικά που ανακάλυψε ο πιο διάσημος σεφ στα δεκάδες ταξίδια του ανά τον κόσμο, είναι τα στοιχεία που βρίσκει κάποιος στο μενού. Παράλληλα μπορεί κάποιος να απολαύσει το μπλε της θάλασσας, ενώ το καλοκαίρι, τα δροσερά κοκτέιλ στο εξωτερικό μπαρ του εστιατορίου που λειτουργεί μέχρι αργά το βράδυ.

Τα εστιατόρια του Jamie Oliver, προσφέρουν στο κοινό της Κύπρου, μια σύνθεση προτάσεων από τη διεθνή, μεσογειακή και αμερικανική γαστρονομία, ενώ μαζί με την PHC Franchised Restaurants, δίνουν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να φροντίζουν να καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία του κοινού, σε μία άρτια ισοζυγισμένη σχέση ποιότητας και τιμής αλλά και την πιθανή επέκταση των εστιατορίων Jamie Oliver και σε άλλες σημαντικές περιοχές της Κύπρου.

Σχετικά με τον Jamie Oliver

Ο Jamie Oliver θεωρείται ένα παγκόσμιο φαινόμενο στον τομέα του φαγητού και της παρουσίασης του. Κατά τη διάρκεια των 23 χρόνων τηλεοπτικής αλλά και εκδοτικής του καριέρας, κατάφερε να πωλήσει πάνω από 48 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως, ενώ τον έχουν παρακολουθήσει τηλεοπτικά περίπου 67 εκατομμύρια κόσμος σε 182 περιοχές να φτιάχνει και να δημιουργεί νόστιμες συνταγές από το μηδέν.

Ο Jamie ξεκίνησε τη μαγειρική από τα 8 του χρόνια, στο pub των γονιών του ‘The Cricketers’ στο Essex. Αφού αποφοίτησε από το σχολείο, ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ και συνέχισε να εργάζεται στο River Café, όπου τον ανακάλυψε μια τηλεοπτική εταιρία παραγωγής κι έτσι γεννήθηκε ο όρος που τον έκανε διάσημο ως The Naked Chef.

Από το 2008 ο Jamie Oliver έχει ανοίξει πάνω από 40 εστιατόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και 22 στο εξωτερικό και συνεχίζει την επέκταση των επιχειρήσεων του στον τομέα της εστίασης και του φαγητού.

Ο Jamie ζει με τη γυναίκα του Jools και τα 5 τους παιδιά στο Essex στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα εστιατόρια, εδώ:

Websites:

www.jamiesitalian.com.cy

www.jamieoliversdiner.com.cy

www.jamieoliverkitchen.com.cy

Facebook:

@jamiesitaliancyprus

@jamiesdinercy

@JOKCyprus

Instagram:

@jamiesitaliancy

@jamiesdinercy

@jamieoliverkitchen_cy

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ηροδότου: Οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου μέσω του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Minthis: Το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου και προορισμός απόδρασης για κάθε περίσταση
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Τα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στην επαρχία Πάφου... Μισά-μισά διαμερίσματα και σπίτια ή επαύλεις
Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις