Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου 2023: Ζήστε ρομαντικές στιγμές στο Parklane

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol είναι ο ιδανικός προορισμός για ερωτευμένα ζευγάρια που αναζητούν μία ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας απολαμβάνοντας την πιο ερωτική Ημέρα του χρόνου.

Tα άνετα δωμάτια με εκπληκτική θεά το γαλάζιο της θάλασσας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα ερωτευμένα ζευγάρια μέσα σε μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα. Εάν πάλι θέλετε να κάνετε την Ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή, οι σουίτες και βίλες του εμβληματικού Parklane, Resort & Spa θα σας προσφέρουν απλόχερα την ιδιοτηκότητα που χρειάζεται με όλες τις ανέσεις του πολυτελούς θέρετρου.

Χαλαρώστε ταυτόχρονα στην σουίτα περιποίησης ζευγαριών του πολυβραβευμένου Kalloni Spa του μοναδικού πιστοποιημένου Κέντρου Θαλασσοθεραπείας που διαθέτει το νησί και απολαύστε αναζωογονητικές στιγμές χαλάρωσης για δύο.

Το LPM Restaurant & Bar Limassol έχει ετοιμάσει για εσάς ένα θεσπέσιο Menu Saint Valentinπου φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin LPM Global Executive Chef Adriano Cattaneο και περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες γεύσεις από Tuna Carpaccio με Krystal caviar, homemade Lobster Mafaldine, salt baked Seabass και αλλά εκλεκτά πιάτα συνοδευμένα με signature cocktails εμπνευσμένα από το ρομαντισμό της Γαλλικής Ριβιέρας.

Από το μεσημέρι μέχρι και τις 10:00 μμ., τo The Gallery lounge bar θα σερβίρει το φημισμένο του απογευματινό τσάι με υπέροχα συνοδευτικά καθώς και γευστικά πιάτα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής με βιολί, ενώ το βράδυ μεταμορφώνετε σε ένα chic sushi spot, με φόντο τη μαγευτική θάλασσα της Μεσογείου.

Φέτος, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χαρίστε στο ταίρι σας ξεχωριστές, ρομαντικές στιγμές στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: T 25 862000 | Reservations@parklanecyprus.com

 

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024