Πάνω από 6.000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια από και προς την Κύπρο

Δελτίο Τύπου  06/12/2022 11:30
Πάνω από 6.000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια από και προς την Κύπρο

Πάνω από 6.000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια από και προς την Κύπρο

Δελτίο Τύπου  06/12/2022 11:30

Η Cyprus Airways αυξάνει τη χωρητικότητά της κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, προσφέροντας πάνω από 6.000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια από και προς την Κύπρο. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προσφέρονται περισσότερες πτήσεις από/προς Αθήνα, Παρίσι και Ερεβάν τις επόμενες 6 εβδομάδες, ότι η ζήτηση έχει επανέλθει στα επίπεδα πριν από την πανδημία και ότι προστίθενται προσφορές ξενοδοχείων + πτήσεων στις καλύτερες τιμές.

Επίσης οι καλοκαιρινές πτήσεις είναι τώρα ανοιχτές για πωλήσεις και στις 14 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί.

"Με χαρά διαπιστώνουμε ότι η ζήτηση για τις υπηρεσίες μας έχει επανέλθει στα προ της πανδημίας επίπεδα. Πολλές από τις πτήσεις μας κατά την εορταστική περίοδο έχουν ήδη εξαντληθεί", λέει ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας. 

Οι πρόσθετες υπηρεσίες προσφέρονται μεταξύ της 15ης Δεκεμβρίου και της 15ης Ιανουαρίου 2023. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προσφέρεται μια τρίτη καθημερινή πτήση στην Αθήνα, και έχουν προστεθεί επιπλέον πτήσεις προς το Παρίσι Charles De Gaulle τις Παρασκευές και τις Δευτέρες. Μια τρίτη εβδομαδιαία συχνότητα προστέθηκε από/προς το Ερεβάν. 

"Τα εισιτήρια πωλούνται γρήγορα και οι πελάτες που αναζητούν τις καλύτερες προσφορές καλούνται να κάνουν κράτηση νωρίς για να αποφύγουν την απογοήτευση", αναφέρει το Δελτίο Τύπου.

Για όσους προγραμματίζουν εκ των προτέρων, οι καλοκαιρινές πτήσεις είναι τώρα σε πώληση και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από τη διεύθυνση www.cyprusairways.com ή από τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Πακέτα διακοπών, που περιλαμβάνουν πτήσεις και διαμονή σε ξενοδοχείο, σε εξαιρετικές τιμές είναι επίσης τώρα διαθέσιμα μέσω της Cyprus Airways Holidays (cyprusairways.holiday). 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας