Emirates: Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου δεν θα χάσουν στιγμή απο τους αγώνες μέσω ice

Το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του ποδοσφαίρου αυτόν τον χειμώνα, καθώς όλοι οι αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ θα μεταδίδονται ζωντανά στο Sport 24 στο αεροσκάφος, καθώς και στα σαλόνια αναμονής των αεροσκαφών A380 και του αεροδρομίου της Emirates – διασφαλίζοντας ότι οι φίλαθλοι δεν θα χάσουν ούτε στιγμή ποδοσφαιρικού αγώνα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Περισσότερα από 200 αεροσκάφη της Emirates είναι εξοπλισμένα με ζωντανή τηλεόραση, με τα εξειδικευμένα αθλητικά κανάλια - Sport 24 και Sport 24 Extra. Ξεκινώντας από τις 20 Νοεμβρίου, οι επιβάτες της Emirates θα μπορούν να παρακολουθούν όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στο Sport 24 μέσω του ice, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου τελικού στις 18 Δεκεμβρίου.

Πριν επιβιβαστούν στις πτήσεις τους, οι επιβάτες της Emirates μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες σε ειδικά σαλόνια αναμονής. Τα σαλόνια αναμονής της Emirates είναι ιδανικά διαμορφωμένα για να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε πριν από μια πτήση και είναι προσβάσιμα δωρεάν σε επιβάτες Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης, καθώς και στα μέλη Platinum και Gold της Emirates Skywards. Τα Silver μέλη μπορούν επίσης να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο σαλόνι αναμονής της Business Class της Emirates, στο Ντουμπάι. Οι επιβάτες των Premium Economy και Economy Class μπορούν επίσης να πληρώσουν για πρόσβαση στο σαλόνι αναμονής και να απολαύσουν τους αγώνες με ένα κρύο ρόφημα και απεριόριστα σνακ. Τα σαλόνια αναμονής της Emirates προσφέρουν μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις για τους επιβάτες, από πλούσιο μπουφέ γευμάτων με τοπική κουζίνα και υγιεινές επιλογές, μέχρι self-serve σημεία με αλκοολούχα ποτά, ντους, δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό επιχειρηματικό κέντρο.

Στο Sports 24, οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ζωντανά αγώνες από την Premier League, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το Ασιατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Το Sport 24 μεταδίδει επίσης κορυφαία διεθνή αθλητικά γεγονότα, όπως το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Γυναικών, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών T20 του Διεθνούς Συμβουλίου Κρίκετ, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Εθνική Ένωση ποδοσφαίρου (NFL), την Εθνική Ομοσπονδία Μπάσκετ (NBA), την Εθνική Λίγκα Χόκεϊ (NHL), τα μεγάλα πρωταθλήματα γκολφ, γκραν σλαμ τένις και ιστιοπλοΐας, ιπποδρομίες και μηχανοκίνητα αθλήματα. Οι επιβάτες μπορούν να δουν εκ των προτέρων τα πλήρη προγράμματα των αγώνων και να προγραμματίσουν την προβολή τους στη διεύθυνση https://www.emirates.com.

Αναγνωρισμένο ως το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει στον κόσμο από πολλές ταξιδιωτικές και αεροπορικές οντότητες, το ice βραβεύτηκε πρόσφατα με το «Βραβείο Επιλογής Επιβατών για την Καλύτερη Παγκόσμια Ψυχαγωγία» στο APEX 2023 και για 17η συνεχή φορά, ως το «Καλύτερο Σύστημα Ψυχαγωγίας εν πτήσει στον Κόσμο» στο Skytrax 2022. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Emirates έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια -παγκόσμιας κλάσης- ψυχαγωγική βιβλιοθήκη, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 5.000 κανάλια ψυχαγωγίας on demand,1.700 ταινίες και 1.500 ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, ειδησεογραφικά κανάλια καθώς και μουσική, podcasts και audiobooks σε 45 γλώσσες.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024