Αγιορείτικες Γραμμές: Νέα εικόνα στη 37η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Sponsored Article  26/11/2022 07:45
Αγιορείτικες Γραμμές: Νέα εικόνα στη 37η  Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Αγιορείτικες Γραμμές: Νέα εικόνα στη 37η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Sponsored Article  26/11/2022 07:45

Στον απόηχο της πανδημίας και μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, η ναυτική εταιρεία Αγιορείτικες Γραμμές, μέλος του RPT Tsanos Group of Companies, συμμετείχε και  στη φετινή 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε από τις 18 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

kosmos

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, Ρηγίνο Τσάνο,  «μέσα στο αρνητικό οικονομικό κλίμα των τελευταίων ετών, οι Αγιορείτικες Γραμμές κατάφεραν να κρατήσουν ανοικτή τη θαλάσσια πύλη του συνδέει το Άγιο Όρος με την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ο κ.  Ρηγίνος Τσάνος πρόσθεσε πως, «η περίοδος της πανδημίας αποτέλεσε μια περίοδο ανασύνταξης και αναβάθμισης στόλου, υποδομών και υπηρεσιών. Καθημερινά, ακόμα και την περίοδο της πανδημίας, οι Αγιορείτικες Γραμμές διακινούν με ασφάλεια χιλιάδες προσκυνητές από και προς το Περιβόλι της Παναγίας, όπως επίσης οχήματα και εμπορεύματα».

kosmos2

kosmos3

Παράλληλα, λειτούργησαν φέτος τα νέα σύγχρονα γραφεία της εταιρείας στην Ουρανούπολη ενώ μόλις πρόσφατα ενισχύθηκε και ο στόλος της εταιρείας. Πρόκειται για το σκάφος «Καλυψώ», το οποίο πραγματοποιεί, για άντρες και γυναίκες, προσκυνήματα, περιηγήσεις και κρουαζιέρες στη θάλασσα του Αγίου Όρους.

Επιπλέον, ο  Όμιλος διαθέτει στην Ουρανούπολη το ξενοδοχείο Ayia Marina Suites, το οποίο προσφέρεται για προσκυνηματικό τουρισμό αλλά και για διακοπές.   

4

6

7

Στην Έκθεση οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης  του RPT Tsanos Group of Companies. Πρόκειται για τους τομείς της Ναυτιλίας, της Ενέργειας, της Ακτοπλοΐας, των Ακινήτων, του Τουρισμού και του Περιβάλλοντος. 

8
5

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας