LPM Limassol: Γιόρτασε την άφιξή του το νέο hot spot της Κύπρου(pics)

Με ένα διήμερο φαντασμαγορικό πάρτι γιόρτασε την επίσημη άφιξη του στο νησί το πολυβραβευμένο LPM Limassol. Η νέα άφιξη αναβάθμισε περαιτέρω τις γαστρονομικές επιλογές των επισκεπτών του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό. Το πάρτι συγκέντρωσε όλη τη κοσμική ζωή της Κύπρου, όπου οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν δυο μαγικές βραδιές στο πιο εκλεπτυσμένο νέο εστιατόριο της πόλης.

Το LPM Limassol αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό concept που ξεκίνησε το 2007 στο Λονδίνο, εμπνευσμένο από κομψά εστιατόρια και μπαρ της Γαλλικής Ριβιέρας, και επεκτάθηκε γρήγορα σε Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Μαϊάμι και Ριάντ. Η παρουσία του στο μοναδικό επώνυμο πεντάστερο ξενοδοχείο της Κύπρου, φέρνει ένα φινετσάτο αέρα και ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομίας και της διασκέδασης κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας.    

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το λιτό αλλά ευφάνταστο μενού, φτιαγμένο ειδικά για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο εμπνευσμένο από τη Γαλλική Ριβιέρα. Τις γευστικές δημιουργίες και τα πρωτότυπα κοκτέιλ, απόλαυσαν αυτές τις δύο καλοκαιρινές βραδιές στο LPM Limassol το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους κήπους του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa με μαγευτική θέα δίπλα από τη θάλασσα, σε ένα μίνιμαλ διάκοσμο που αποπνέει την υψηλή αισθητική του LPM.

Ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου τίθεται επίσης στη διάθεση του κοινού. Με χωρητικότητα περίπου 90 ατόμων, το περιβάλλον είναι ειδικά διακοσμημένο με έργα τέχνης, ζωντανά χρώματα σε καθαρές γραμμές, όπως ακριβώς αναμένει κανείς το LPM όπου και αν το επισκεφθεί σε όλο τον κόσμο. Το «κλασικό» LPM μπαρ του κυριαρχεί στο χώρο ενώ διαθέτει μπαρ οστρακοειδών με άμεση θέαση στην προετοιμασία των φαγητών προς την κουζίνα.  

Ο Nicolas Budzynski, Global Οperations Director των εστιατορίων LPM, ανέφερε: «Χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό το επιτυχημένο πάρτι όπου γιορτάσαμε με τους καλεσμένους μας τη συμβολική έναρξη της συνεργασίας του LPM με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, δύο ονόματα που ταιριάζουν απόλυτα ως προς την πολυτέλεια, την αποκλειστικότητα και το στυλ που προσφέρουν.»

Παράλληλα, η Λουΐζα Ιωαννίδου, Γενική Διευθύντρια του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο LPM φιλοξενείται στις ξενοδοχειακές μας εγκαταστάσεις. Το LPM ανεβάζει τα πρότυπα της γαστρονομικής αριστείας τόσο στο ξενοδοχείο μας όσο και στην Κύπρο γενικότερα. Εκτός από ένα θέρετρο υψηλών προδιαγραφών, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa είναι πλέον ένας ολιστικός lifestyle προορισμός».

Το νέο hot spot της Λεμεσού, ήρθε για να μυήσει τους επισκέπτες του σε μια ολοκληρωμένη μοναδική lifestyle εμπειρία.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:| T:  + 357 25 862222

LPM Restaurant & Bar

To διεθνούς φήμης βραβευμένο LPM Limassol στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa είναι γνωστό για τη κουζίνα του εμπνευσμένη από τη Γαλλική Ριβιέρα, τα μοναδικά του κοκτέιλ και τον αρμονικό σχεδιασμό του. Το LPM Limassol αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό concept που ξεκίνησε το 2007 στο Λονδίνο, εμπνευσμένο από κομψά εστιατόρια και μπαρ της Γαλλικής Ριβιέρας, και επεκτάθηκε γρήγορα σε Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Μαϊάμι, Ριάντ, τώρα και στην Κύπρο. 

 

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, ένας προορισμός με υπογραφή.

Το Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό, είναι μέλος της αλυσίδας Marriott International και συγκεκριμένα του brand The Luxury Collection, το μοναδικό πολυτελές θέρετρο διεθνούς επωνυμίας στην Κύπρο με υψηλή ποιότητα και ποικιλία, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής. Σαν ένα ολοκληρωμένο θέρετρο, απευθύνεται και καλύπτει όλα τα γούστα. Διαθέτει πέντε διαφορετικά εστιατόρια και δύο μπαρ, αίθουσες συσκέψεων, αλλά και μία τεράστια αίθουσα χορού 800 τ.μ., το Park Kidz, το Kalloni SPA με 14 αίθουσες περιποίησης και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων. Με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa αποτελεί πλέον ένα ιδιαίτερα δελεαστικό προορισμό αξέχαστων γευστικών εμπειριών και διασκέδασης.

 

Δειτε Επισης

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Στο City of Dreams Mediterranean ο μεγαλύτερος πολυτελής γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες
Kawacom's: Γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με 22 καταστήματα παγκύπρια και επανασυστήνεται με νέα εικόνα
#LikeALocalCy: Η νέα καμπάνια του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Wizz Air στοχεύει να φτάσει σε 10% πράσινες πτήσεις έως το 2030