RevitUp: Η πρώτη αποκλειστική συνεργάτης του HolidayCheck σε Ελλάδα και Κύπρο

Η RevitUp γράφει ιστορία ως η πρώτη αποκλειστική συνεργάτης του HolidayCheck στην Ελλάδα και στη Κύπρο! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το νέο μας βήμα ως μέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά websites παγκοσμίως.

Καθώς οι ταξιδιώτες εξαρτώνται από τις διαδικτυακές πλατφόρμες για να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους, η αγορά του τουρισμού, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρήζει ανανέωσης. Το HolidayCheck γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των ξενοδόχων και των επισκεπτών, προσφέροντας ταυτόχρονα μία σύγχρονη πλατφόρμα στους tour operators, για την διάθεση ανταγωνιστικών τιμών σε δυνητικούς πελάτες.

Η νέα συνεργασία μεταξύ RevitUp και HolidayCheck αποτελεί ένα μοναδικό σημείο αναφοράς ανάμεσα στα ελληνικά και κυπριακά ξενοδοχεία και τη γερμανόφωνη αγορά. Προερχόμενοι από μια δύσκολη περίοδο 2 ετών, όλα δείχνουν προς μία άνθηση του τουριστικού κλάδου τα επόμενα χρόνια, την οποία οι ξενοδόχοι δύναται να εκμεταλλευτούν για τα καταλύματά τους. Η RevitUp βρίσκεται στο προσκήνιο αυτής της εξέλιξης, η οποία θα αναδιαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο γνωρίζουμε και λειτουργούμε στην ταξιδιωτική αγορά, λαμβάνοντας υπόψιν την πολύπλευρη πηγή των Μεγάλων Δεδομένων (Big Data) στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Μιλήσαμε με τον Stefan Velte, Eπικεφαλή των πωλήσεων στο HolidayCheck, και μας έδωσε μια αποκλειστική δήλωση για τη συνεργασία μας:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την RevitUp στην Ελλάδα και στη Κύπρο. Η συνεργασία με την RevitUp εναρμονίζεται απόλυτα με την αποστολή μας, ώστε οι τουριστικοί μας συνεργάτες, όπως τα ξενοδοχεία, τα τουριστικά γραφεία και προσεχείς πάροχοι τουριστικών υπηρεσιών, να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στην HolidayCheck και στις γερμανόφωνες αγορές. Οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις διαφορετικές επιλογές και τα προϊόντα μας για να παρακινήσουν τους πελάτες τους να προτείνουν το κατάλυμά τους στη HolidayCheck και να προσελκύσουν την προσοχή πιθανών μελλοντικών πελατών. Με αυτόν τον τρόπο, έγινε αντιληπτό ότι οι αξιολογήσεις πελατών προσφέρουν προστιθέμενη αξία για την επιχείρηση τους και αντιπροσωπεύουν ένα επιπλέον πωλησιακό πλεονέκτημα. Με τη RevitUp και την εκτεταμένη τεχνογνωσία της στον τουριστικό κλάδο, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τον κατάλληλο συνεργάτη στο πλευρό μας».

Είναι μεγάλη μας τιμή που επιλεχτήκαμε ως οι πρώτοι Έλληνες συνεργάτες του HolidayCheck και ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε καινοτόμες ιδέες και να αναδιαμορφώσουμε το μέλλον του κλάδου της φιλοξενίας. Επιπλέον, η ομάδα μας θα εκπαιδευτεί από το HolidayCheck στα γραφεία μας στην Κρήτη, σηματοδοτώντας την υιοθέτηση μιας αμοιβαίας ωφέλιμης στρατηγικής και την περαιτέρω κατανόηση των εργαλείων της πλατφόρμας.

 

HOLIDAYCHECK

Κάνοντας τις διακοπές καλύτερες – αυτό είναι το όραμα του HolidayCheck, της πλατφόρμας διακοπών με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στις γερμανόφωνες χώρες. Η ηλεκτρονική πύλη κρατήσεων και αξιολόγησης προσφέρει στους ταξιδιώτες την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία με διαφάνεια, ποιότητα και καινοτομία. Βασίζεται σε περισσότερες από 10 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων, το δικό της διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο με περίπου 150 ταξιδιωτικούς ειδικούς και προσφορές από 75 tour operators και λοίπους παρόχους τουριστικών υπηρεσιών. Από το 2021 είναι διαθέσιμες και προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από το HolidayCheck Car Rental στην πλατφόρμα. Επίσης, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και να εμπνευστούν από το ταξιδιωτικό φόρουμ με περισσότερα από 3,3 εκατομμύρια μέλη, καθώς και από το διαδικτυακό περιοδικό HolidayCheck Away. Επιπλέον, το HolidayCheck εργάζεται πυρετωδώς ενάντια της απάτης αξιολογήσεων και έχει ιδρύσει την πρωτοβουλία Together κατά των ψευδών κριτικών.

Το HolidayCheck AG είναι θυγατρική του Ομίλου HolidayCheck, με χρονολογία ίδρυσης το 2003 και έδρα στο Bottighofen της Ελβετίας, κοντά στη γερμανική συνοριακή πόλη της Κωνστάντζας.

 

REVITUP.DIRECT REVENUE MANAGEMENT

Η Revitup.direct προσφέρει υπηρεσίες Digital & Performance Marketing,  Revenue & Yield Management, καθώς και Business Intelligence εργαλεία στον χώρο της φιλοξενίας πάνω από 10 χρόνια. Παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις Sales & Marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο. Η έμπειρη ομάδα της Revitup.direct έρχεται να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση. Πάντα στο πλευρό του πελάτη, μετασχηματίζουμε την ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος με άμεση προσαρμογή στην εκάστοτε επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για την σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες