Επιστροφή για το Cyprus Hotel Summit & Exhibition

InBusinessNews  26/09/2022 09:05
Επιστροφή για το Cyprus Hotel Summit & Exhibition

Επιστροφή για το Cyprus Hotel Summit & Exhibition

InBusinessNews  26/09/2022 09:05

Καθώς μεταβαίνουμε στη νέα κανονικότητα, ο κόσμος, η κοινωνία, η οικονομία ακόμη και ο τουρισμός αλλάζουν μορφή. Το ίδιο και η Φιλοξενία, που είναι κοινώς αποδεκτό πλέον, ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Όπως σε κάθε τομέα έτσι και στην Φιλοξενία, ωστόσο, παρέχεται μια μεγάλη εύκαιρα για ταχύτερη εξέλιξη. Είναι λοιπόν ένα κομβικό σημείο που επιφυλάσσει νέα ξεκινήματα σε ένα μέλλον που τροφοδοτείται από ψηφιοποίηση υπηρεσιών και καινοτόμες ιδέες. Η βιομηχανία ξεπερνά τα εμπόδια και δίνει χώρο στην τεχνολογία για να εξορθολογήσει τις λειτουργίες και να δημιουργήσει νέες στρατηγικές ανάπτυξης.

Οι βασικοί παράγοντες επιτυχίας που πρέπει να λάβουν υπόψη οι επιχειρήσεις του κλάδου για να παραμείνουν σχετικές και να ανακάμψουν από τις απανωτές διεθνείς κρίσεις, θα αποτελέσουν ένα από τους βασικούς στόχους διεξαγωγής του «The 44th Cyprus Hotel Summit & Exhibition» που θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Φέτος, το Συνέδριο θα καταπιαστεί με όλες τις τοπικές και διεθνείς εξελίξεις και τάσεις στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο. Το ετήσιο γεγονός που παρουσιάζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός και έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό ως η μεγαλύτερη ετήσια συνεύρεση επαγγελματιών και στελεχών της εν λόγω βιομηχανίας. Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει εκθεσιακό χώρο Προϊόντων & Υπηρεσιών, όπου οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με εκπροσώπους εταιρειών και οργανισμών του τομέα.

Ενδιαφέροντα θέματα προς ανάλυση

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιέχει πλούσιες συζητήσεις που, μεταξύ άλλων, αφορούν στη θέση της Κύπρου στα στρατηγικά σχέδια των ταξιδιωτικών πρακτόρων. Συζήτηση θα γίνει και για την εξελικτική πορεία των online κρατήσεων. Οι νέες καταναλωτικές τάσεις υπό το πρίσμα του τουρισμού και των ταξιδιών επίσης θα αποτελέσουν θέμα ανάλυσης, ενώ, κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης θα αναδειχθεί και ο ρόλος της Πολιτείας στην ώθηση του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου. Ανταλλαγή απόψεων θα γίνει, βεβαίως, και αναφορικά με τη συμβολή της τεχνολογίας στον συναρπαστικό κόσμο της Φιλοξενίας και του ταξιδιού.

Ποιους ενδιαφέρει

To 44ο Cyprus Hotel Summit & Exhibition απευθύνεται σε Διευθύνοντες Συμβούλους και στελέχη ξενοδοχείων, επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό και σε όλες τις εταιρείες που ασχολούνται κατ’ εξοχήν με τον τουρισμό και τη φιλοξενία.

Πληροφορίες

Οργανωτής: Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ)

Συντονιστής: ΙΜΗ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): CYTA

Εκθέτες (μέχρι στιγμής): MUSKITA Aluminium Industries

Υποστηρικτής:

Με τη στήριξη:

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας